Ønsker du å lage podkast?

I podkast-studioet på UiS er Ingunn Aase, Kristin H. Urstad og Ingrid Tjoflåt i full gang med å spille inn en podkastserie til høstens sykepleiestudenter ved UiS. Podkast-studio ligger i U2 i Arne Rettedal hus og er tilgjengelig for alle ansatte på UiS, rommet bookes ved å ta kontakt med NETTOP.

-Vi ønsker å gi studentene våre mulighet for å høre reelle samtaler mellom lege og sykepleier, fordi vi tror dette vil øke innsikt og forståelse for faget, sier Kristin H. Urstad.

Aase, Urstad og Tjoflåt har den siste måneden møttes jevnlig i podkaststudio for å spille inn podkastserien «Previsitt».

- Jeg må si jeg var litt skeptisk til at enkle samtaler skulle fungere som en god læringsressurs, men etter noen gjennomkjøringer er jeg svært fornøyd med resultatet, sier Aase, og fortsetter – Det skal bli spennende å høre hva studentene synes. Dersom de liker det, er dette noe jeg helt klart kunne tenke meg å gjøre mer av.

Med seg som tekniker i podkast-studio har de Bjørn Erlend Egeland, som er student ved fjernsyns- og multimedieproduksjon ved UiS.

-For meg er det strålende å få reell praksis innenfor podkastproduksjon samtidig som jeg produserer læremidler for studentene. Jeg tror flere studier kunne hatt godt av å prøve ut podkast i undervisninga, sier Bjørn med et smil.

Podkast-studio ligger i U2 i Arne Rettedal hus og er tilgjengelig for alle ansatte på UiS, rommet bookes ved å ta kontakt med NETTOP. Podkastene som går i UiS regi kan du høre på her.

Sist oppdatert av Helene Gram (28.06.2018)