Nordens ledende EdTech-konferanse i Stavanger

NETTOP-UIS er medarrangør på KnowHow EdTech- konferansen i Stavanger 27. september. Absolutt alle som er interessert i og nysgjerrig på bruk av digitale løsninger i egen undervisning vil ha utbytte av denne dagen i Stavanger Forum.

Samhandling og deling er det tematiske overbygget for årets KnowHow EdTech - konferanse. Vi kan love at både studenter og undervisere vil bli både oppdatert og inspirert!

KnowHow EdTech er en del av Nordic Edge Expo, den årlige smartbykonferansen i Stavanger. Programmet er klart, Samhandling og deling er overbygget. Konferansen legger vekt på nye utdanningsmodeller; for eksempel internasjonale kapasiteter på learning analytics, AltSchool, som har sitt opphav blant utviklere fra Google, og Skole 42 som er en ingeniørutdannelse for programmerere som er gratis, har ingen lærere og jobber problembasert gjennom hele studiet – kommer til Stavanger 27. september. Videre er gode praksiscaser verdt å få med seg og strategier for fremtidens undervisning. Grendel games, som er et innovativt gaming selskap fra Nederland er med, nye vurderingsformer fra det tekniske universitetet i Sydney er med, og The Maker Movement fra USA blant veldig mange andre innlegg.

Nytt av året er mindre parallellsesjoner hvor du kan lære mer om for eksempel video som læringsverktøy, Future Classroom prosjektet fra University College i Copenhagen, Ledelse i digitaliseringens tid, The maker movement STEM/STEAM osv. Egne kapasiteter fra både Fakultet for utøvende kunstfag og Det helsevitenskapelige fakultet på UiS bidrar også. Hele programmet finner du her.

Spesialpris for alle som underviser og studenter: 750,- eks mva. Du kan melde deg på via denne lenken her.

Ønsker du en gruppepåmelding og faktura, henvend deg til helene.gram@uis.no

Sist oppdatert av Helene Gram (25.06.2018)