Vil ditt fagmiljø ha stand på Forskningstorget i år?


Lørdag den 22. september arrangeres Forskningstorget under Forskningsdagene. Da kan ditt fag og fagmiljø få oppmerksomhet blant nysgjerrige barn og familier midt i folkestrømmen på Torget.

Har du eller ditt fagmiljø forskning som samfunnet bør få vite om? Som angår folks hverdag? Som kan vekke interesse? Da er Forskningstorget under Forskningsdagene i september en flott arena å vise seg fram på.

Forskningstorget er det største arrangementet under Forskningsdagene i Stavangerregionen og går av stabelen lørdag 22. september på Torget i Stavanger fra kl. 11 til kl. 15. 

På Forskningstorget skal barn, unge og voksne undre seg, utforske, lære, leke og gjerne la seg underholde av forskning. Hovedformålet er å skape begeistring og forståelse for forskning. 

Stand på torget

Alle fagfelt er velkommen til å stå på stand under årets Forskningstorg i Stavanger. Det er forskerne og fagmiljøene selv som må ta intitiativ for å vise fram forskningen sin.

Med «Oppvekst» som tema vil årets Forskningsdager åpne opp for forskningsformidling knyttet til barn og oppvekst, ja, alt fra velferdssamfunnet til bakterievekst, skole og helse, teknologi og nye oppdagelser  – mye kan knyttes til dette tema. 

Standdeltakelse er gratis og vi bidrar med telt, bord, stoler og strøm. Bestillingsskjema blir sendt ut i løpet av august.

Påmelding

Meld inn interessen innen 20. august til Ilse Ros på e-post: ilse.ros@tekna.no. Oppgi navn og kontaktinformasjon til kontaktperson.

Det er Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening, og Jærmuseet avdeling Vitenfabrikken, som sammen med Forskningsdagene i Stavangerregionen arrangerer forskningstorget i Stavanger.

Forskningsdagene er en årlig festival som i år arrangeres fra 19.–30. september. Det lokale programmet finner du på www.uis.no/forskningsdagene


Sist oppdatert av Karen Anne Okstad (22.06.2018)

Skriv ut artikkel print symbol