IT-KURS for ansatte: Office 365 kurs - Ditt verktøy i skyen onsdag 25. april & Adobe Indesign kurs 26.-27. april


På onsdag 25. april holder vi gratis kurs for UiS ansatte om ditt Office 365 abonnement, og alle de spennende verktøyene du finner i skyen. Alle ansatte ved UiS har Office 365 abonnement med tilgang på skylagring og Microsoft Office i skyen. Den 26.-26. april holder vi Adobe Indesign kurs, og ansatte ved UiS betaler kun 1500 kroner for dette kurset. Meld deg på!

Office 365 kurs for ansatte ved UiS - onsdag 25. april kl 9-12

Alle ansatte ved UiS har et Office 365 abonnement, med lagring i skyen. Her er det enkelt å samskrive og dele dokumenter med dine kollegaer og studenter, og du finner en rekke nyttige programmer tilgjengelig. Lær deg hvordan Office 365 fungerer på vårt kurs onsdag 25. april kl 9-12. Kurset er gratis. Meld deg på kurset

Adobe Indesign torsdag 26. april - fredag 27. april kl 9-15

Adobe InDesign CC er en applikasjon for desktop publishing (DTP) som er utviklet av Adobe Systems. Med InDesign kan du produsere proff sidelayout som kan benyttes til trykkpublisering og digital publisering. Applikasjonen gir mulighet for utforming og publisering av en mengde ulike typer innhold for trykksaker, Internett og nettbrett.

Kurset retter seg mot personer som har behov for å lage grafisk materiell som annonser, brosjyrer og andre trykksaker. Etter endt kurs skal du kunne lage forskjellig type grafisk materiell ved å beherske verktøy for layout, bilder, tekst og farger.

Pris for ansatte ved UiS kun 1500 kroner (vanlig pris 3400 kroner)

Les mer om kurset her. Meld deg på kurset

Mer informasjon om UiS-IKT Kurs & Kompetanse finner du her.


Sist oppdatert av Kathrine Jølle Wathne (23.04.2018)

Skriv ut artikkel print symbol
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no