UiS.no beste norske universitet på nett

Også i år oppnådde uis.no bra plassering i Norge.nos kvalitetsvurdering av offentlige nettsteder. UiS.no er beste offentlige nettsted i Rogaland og beste universitetsnettsted i Norge.

Direktoratet for forvaltning og IKT (DIFI (tidligere norge.no) arbeider med å øke kvaliteten på kommunale og statlige nettsteder. En sentral del av dette arbeidet er den årlige kvalitetsvurderingen av nær 700 statlige og kommunale nettsteder.

Det er femte gang den årlige kvalitetsvurderingen gjennomføres.

I fjor kom UiS.no på en 17. plass nasjonalt, og blant høgskoler og universiteter kom UiS.no på andre plass, bare slått av Høgskolen i Bergen, som også i år gikk helt til topps. UiS.no holder stand i sektoren også i år, igjen bare slått av Høgskolen i Bergen.

Fem stjerner
Totalvurderingen av nettstedet er litt dårligere enn i fjor, men kvalitet og tilgjengelighet er høyt prioriterte oppgaver for universitetet.

UiS får tilsammen fem av seks oppnåelige stjerner, og skårer best på nyttig innhold med hele 83 prosent (79 i 2007). Tall for brukertilpasning er 76 prosent (76 i 2007), og tilgjengelighet er 69 prosent (74 i 2007).

Se resultatslisten og les mer om undersøkelsen på norge.no.

Mer informasjon:
UiS.no best på nett i Rogaland (UiS Nettavis 05.12.07)

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (05.12.2008)