IT kurs for ansatte ved UiS


Nå i april har vi en rekke IT kurs for ansatte ved UiS. Innføringskurs i Office 365 den 25. april. I tillegg gir vi gode kampanjepriser på følgende kurs: Excel pivottabeller 18. april, Excel grunnkurs 19.-20. april og Word Smart & Effektivt 24. april og Adobe Illustrator 2.-3. mai.

Interne kurs for ansatte

Alle interne kurs er gratis for ansatte ved UiS. NB: Påmeldte som ikke møter, eller sender avmelding senere enn to dager før kursstart, faktureres 650 kroner. 

 

Office 365 - 25. april kl: 9-12 - Rom KK S-104

Alle ansatte ved UiS har tilgang til Office 365. Du kan logge inn på Office 365 med brukernr@uis.no og passord. Klikk her for pålogging til Office 365. I Office 365 får du tilgang til Office 2016 og Office online - og du har tilgang til din UiS e-post & kalender.

På kurset vil vi vise deg hvordan du som ansatt jobber effektivt i Office 365. Vi setter særlig fokus på deling av dokumenter i skyen, samt samskriving i dokumenter i Word, Excel og PowerPoint. Vi vil også gi innblikk i de ulike applikasjonene du har tilgang til via ditt abonnement. Påmelding til kurset.


Kampanjepriser på IT kurs for ansatte ved UiS

 

 

Her finner du en oversikt over alle kommende interne IT-kurs for ansatte ved UiS.

Sjekk også ut vår kurskalender for alle våre åpne kurs. UiS ansatte får normalt 50% avslag på alle disse kursene. 

uis-ikt@uis.no - Tlf: 51 83 10 73


Sist oppdatert av Kathrine Jølle Wathne (17.04.2018)

Skriv ut artikkel print symbol
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no