Førjulskos med Vigdis Hjort


For femte året på rad inviterer SiS bok til førjulskos. Der blir det høytlesning av forfatterne Vigdis Hjort, Bård Ose og Jon Hjørnevik. Det er fortsatt mulig å melde seg på!

Påmeldingsfristen er utsatt til slutten av dagen i dag, onsdag 3. desember. Ta gjerne med venner eller familie! Det kan være lurt å sette bilen igjen hjemme da det blir servert mat og noe godt i glasset. SiS bok har garanterer køfri julehandel med gode og svært gode tilbud!

Tre forfattere
Vigdis Hjort forsker på kreftene som herjer i menneskene. Med boken "Tredje person entall" får vi et innblikk i et liv med mislykket kjærlighet, alkohol og håpløse situasjoner.
Bård Ose, kjent fra programmet "Vår daglige Beatles" på NRK P1, forteller med sin bok "Beatles hele livet" historiene om hver eneste innspilling bandet gjorde på sekstitallet.
Jon Hjørnevik er standupkomikeren som med boken "Mor mi står i glaset" kommer med en lyrisk analyse av livet i et gjennomsnittlig norsk hjem. Verre kan det ikke bli!

Informasjon
Det blir også musikalsk innspill ved fløytist Saska Cvijanovic.
Når: Torsdag 4. desember kl. 18.00 (programmet varer til ca. 20.30)
Hvor: Kitty Kiellands hus på Universitetsområdet på Ullandhaug (samme bygg som SiS bok og SiS sin administrasjon ligger i)

Påmelding til bokjul@sis.uis.no


Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (03.12.2008)

Skriv ut artikkel print symbol