Bli med og hør på eHealth City Svendborg - en spennende ny måte for borgerinvolvering for bedre helse!


23. januar 2018 kommer representanter fra eHealth City Svendborg prosjektet til Måltidets Hus for å gi et inspirasjonsforedrag om hvordan engasjere borgere på en ny måte.

Svendborg kommune, Odense Universitetshospital og Public Intelligence er deltakere i dette prosjektet som har som visjon at skabe et samfund med sundhed uden grænser gennem en tværfaglig, tværsektoriel og helhedsorientert indsats. Målet er at borgerne kan opnå en forbedret evne til at mestre deres eget liv i forhold til både sundhedsfremme, forebyggelse og behandling, for derigennem at opnå en forbedret sundhedstilstand og livskvalitet.

Mer info om prosjektet finnes her.

I møtet vil klyngen gi en oppdatering på Norwegian Smart Care Lab, og vi avslutter med en diskusjon på hvordan vi gjør 'Stavanger regionen' til en stor testlab for utvikling av bedre helsetjenester med borgeren i sentrum.

Målgruppe for møtet er kommune, sykehus og bedrifter som jobber for en smartere måte å involvere borgere i tjeneste og produktutvikling.

Vi håper at dere finner dette interessant og vil bruke et par timer på en spennende vinkling for borgerinvolvering. Vennligst meld dere på ved å følge denne linken.

Når: 23. januar 2018, kl. 10:00 - 12:00 (møtet avsluttes med lunsj)

Hvor: Ipark, Måltidets Hus, møterom Hos Ingrid


Sist oppdatert av Lene Elisabeth Myhren (15.12.2017)

Skriv ut artikkel print symbol