Erasmus-stipend til ansatte ved UiS

Erasmus+-stipendene skal bidra til kompetanseøkning for alle ansatte ved Universitetet i Stavanger. Det finnes midler til kurs og opplæring samt gjesteforelesninger hos partneruniversiteter. For studieåret 2017-2018 er det løpende søknadsfrist inntil midlene er fordelt.

Både vitenskapelig og teknisk-administrativt ansatte kan delta på et utvekslingsopphold av kortere varighet gjennom samarbeidsavtaler inngått mellom UiS og våre partneruniversiteter. Det er også populært å delta i staff weeks som blir arrangert av mange universiteter i Europa. Dette er en god måte både å bygge nettverk  og å bli kjent med et universitet som ditt institutt har en samarbeidsavtale med. Du kan også søke om midler for å delta på språkkurs. Merk at konferanser ikke er støtteberettiget under tiltaket.

Kontaktperson for teknisk-administrativt ansatte og viternskapelig ansatte som ønsker å delta på kurs eller opplæring er seniorrådgiver Tore Klepsvik. Forelesere som er invitert til å ha gjesteforelesninger hos et av våre partneruniversitet kan ta kontakt med Erasmus-koordinator Hege Rosså. Les mer om tiltaket og søknadsprosess.

Sist oppdatert av Hege Rosså (15.12.2017)