UiS lanserer ny varslingsside for studenter


UiS har lansert nye Si ifra»-sider, hvor studenter kan melde om feil, mangler og uønskede hendelser.

«Si ifra»-sidene kan studenter sende inn melding om alt fra mindre feil og mangler ved læringsmiljøet, til alvorlige og kritikkverdige forhold. De kan også gi ros for ting som er verdt å ta vare på, og komme med forbedringsforslag.

Universitetet i Stavanger har i alle år hatt slike nettsider. Men tidligere lå informasjonen litt spredt, og det var to separate meldingssystemer for ulike typer saker. Nå er alt samlet i ett. I tillegg er meldingsskjemaer og språk forenklet og antall lenker er redusert.

De nye sidene gir bedre informasjon om hvordan sakene blir håndtert og studentene får flere muligheter til å kontakte personer å snakke med dersom de trenger råd eller noen å diskutere saken med. Det er også blitt lettere å si ifra dersom de føler meldingen ikke blir fulgt godt nok opp.

De nye nettsidene er utviklet av en arbeidsgruppe som ble satt ned av rektor tidligere i høst. Den besto av ansatte fra Utdanningsavdelingen, Strategi- og kommunikasjonsavdelingen og HR, samt lederen for studentorganisasjonen StOr. Innspill fra studenter ble vektlagt i prosessen.

Les mer om de nye sidene på student.uis.no.

 


Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (10.11.2017)

Skriv ut artikkel print symbol