Universitetsbiblioteket hjelper deg å få tak i de standardene du trenger


Den viktige standarden NS 3420 er nå tilgjengelig på Internett. Biblioteket gir deg tilgang til både denne og andre standarder.

NS 3420 er en svært viktig standard for de som jobber med bygg, anlegg og installasjoner. De fleste byggherrer, entreprenører og konsulenter benytter den når de setter opp anbud og kontrakter. Det er derfor viktig å ha oversikt over denne standarden. Tidligere har biblioteket fått nye utgaver av NS 3420 på CD-ROM. Slik er det ikke lenger, nå har Pronorm lagt den direkte ut på Internett som abonnementstjeneste. Biblioteket abonnerer på NS 3420, du kan lese den her.

Vi har nylig også fått tilgang på nett til seks sentrale norske konstruksjonsstandarder. De finner du på bibliotekets side om standarder. På denne siden finner du også andre standarder i fulltekst, og lenker til kataloger hvor du kan lete etter den standarden du er på jakt etter. Biblioteket har i tillegg et bredt utvalg av standarder i papirutgave. Vi hjelper deg å finne fram til de standardene du trenger, og vi skaffer deg standarder vi ikke har selv.


Sist oppdatert av John David Didriksen (09.01.2009)

Skriv ut artikkel print symbol