Temakurs i Canvas: Grupper, oppgaver og moduler

UiS-IKT Kurs & Kompetanse holder nå spesialisert temakurs om Canvas grupper, oppgaver og moduler. Kurset gjennomføres enten som webinar eller i vanlig klasserom. I tillegg har vi fortsatt det grunnleggende kurset Fra Itslearning til Canvas. Sjekk ut kommende datoer i oktober, november og desember.

Grunnkurs: Fra Itslearning til Canvas

Canvas har nå erstattet Itslearning som læringsplattform ved UiS. Vi har skreddersydd et kurs for at du skal komme i gang så enkelt som mulig i oppbygging av emnene dine.

Kursene under avholdes på rom S-104 KK Hus:

• 16. november: 9-11
  • 7. desember: 9-11

Meld deg på kurs i Canvas ved å sende oss en e-post uis-ikt@uis.no - Husk å spesifisere hvilket kurs (dato og klokkeslett) du ønsker å delta på!

Temakurs: Canvas grupper, oppgaver og moduler

(Webinar eller klasseromsundervisning)

Agenda:

• Hvordan sette opp grupper
  • Hvordan tildele oppgaver til studenter
  • Hvordan strukturere emner ved hjelp av moduler

Klasseromsundervisning

Tidspunkt kl: 13:30-15:30 - Kursrom KK-S104

Webinar

Tidspunkt kl: 14:30-15:30 - Du kan sitte hvor som helst på din PC, smarttelefon eller tablet - kurset skjer via webinar. Du vil få tilsendt en lenke til webinaret på e-post.

Sist oppdatert av Kathrine Jølle Wathne (11.10.2017)

Illustrasjonsfoto Canvas kurs

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no