Kurs i Office 365 for ansatte ved UiS 11. oktober kl 9-15


Alle ansatte ved UiS har tilgang til Office 365. I Office 365 får du tilgang til Office 2016 og Office Online - og du har tilgang til din UiS e-post & kalender. Du har tilgang til en rekke nyttige programmer gjennom ditt Office 365 abonnement. Meld deg på kurs og lær hvordan du skal bruke dette effektivt!

Lær å bruke ditt Office 365 abonnement optimalt!

Alle ansatte ved UiS har tilgang til Office 365. Du kan logge inn på Office 365 med brukernr@uis.no og passord. Klikk her for pålogging til Office 365. I Office 365 får du tilgang til Office 2016 og Office online - og du har tilgang til din UiS e-post & kalender.

På kurset vil vi vise deg hvordan du som ansatt jobber effektivt i Office 365. Vi setter særlig fokus på deling av dokumenter i skyen, samt samskriving i dokumenter i Word, Excel og PowerPoint. Vi vil også gi innblikk i de ulike applikasjonene du har tilgang til via ditt abonnement. Her er det mange spennende programmer blant annet Sway og Forms. 

Kommende kursdager: 11. oktober kl 9-15

Rom: KK S-104
Pris: 550 kroner. Avmelding kan gjøres, men den må være skriftlig som e-post til oss senest to dager før kursstart. Påmeldte som ikke møter, eller sender avmelding senere enn to dager før kursstart, faktureres full egenandel for kurset.


Påmelding


Sist oppdatert av Kathrine Jølle Wathne (04.10.2017)

Skriv ut artikkel print symbol
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no