Bli mer kreativ!

Nå har du muligheten til å bli mer kreativ og innovativ i tråd med Universitetet i Stavangers nye strategi. Erik Lerdahl som er en av de fremste fagpersonene innen kreativitet og innovasjonsprosesser i Norge, kommer til Ullandhaug for å lære studentene å bli mer kreative og idérike.

Med forelesningen "Fra slabbedask til idérik student" skal våre studenter lære seg å bli mer kreative. Foredragsholder Erik Lerdahl har en doktorgrad i kreativitet og innovasjonsprosesser ved NTNU i 2001. Han har undervist ved flere design- og entreprenørskoler i Europa, og har ledet en rekke idéutviklingsseanser og innovasjonsprosesser for større bedrifter og organisasjoner.

Nå har våre studenter muligheten til å la seg inspirere. Også ansatte kan delta på forelesningen som avholdes tirsdag 7. oktober 12.15 i Arne Rettedals hus. Følg eventuelt skilting fra hovedinngang.

Sist oppdatert av Karen Anne Okstad (03.10.2008)