Datakurs hos UiS-IKT for ansatte ved UiS i juni


Ansatte ved UiS får 50% rabatt på datakurs hos UiS. Akkurat nå kan du i tillegg melde på 2 personer, og kun betale for 1. Meld på deg selv og en kollega til kurs hos oss. PowerPoint grunnleggende 7. juni , Adobe Indesign 8.-9. juni og Excel grunnkurs 14.-15. juni.

Meld på 2 og betal kun for 1

 

PowerPoint grunnleggende 7. juni kl 9-15

PowerPoint er et program for å visualisere presentasjoner. Du kan benytte PowerPoint for å lage flotte fremvisninger som kan benyttes for å få frem dit budskap under presentasjoner. Med PowerPoint lager du lysbilder som i kombinasjon blir til en lysbildefremvisning. Du kan inkludere tekst, fotografier, figurer, diagrammer, animasjoner, filmer og annet. På dette kurset viser vi deg de grunnleggende funksjonene i programmet, slik at du kan komme i gang og lage enkle presentasjoner.

Ordinær pris: 3200 kroner - Pris for ansatte ved UiS 1600 kroner (Meld på 2 og betal kun for 1)

Les mer om kurset PowerPoint grunnleggende


Adobe Indesign 8.-9. juni kl 9-15

Adobe InDesign CC er en applikasjon for desktop publishing (DTP) som er utviklet av Adobe Systems. Med InDesign kan du produsere proff sidelayout som kan benyttes til trykkpublisering og digital publisering. Applikasjonen gir mulighet for utforming og publisering av en mengde ulike typer innhold for trykksaker, Internett og nettbrett. Kurset retter seg mot personer som har behov for å lage grafisk materiell som annonser, brosjyrer og andre trykksaker.

Ordinær pris: 6900 kroner - Pris til ansatte ved UiS 3450 kroner (Meld på 2 og betal kun for 1)

Les mer om kurset Adobe Indesign


Excel grunnkurs 14.-15. juni kl 9-15

I vårt Excel grunnkurs vil du lære hvordan du jobber med regneark. Du vil få en grunninnføring og gjennomgang av selve programmet. I tillegg vil vi vise hvordan du jobber med ulike typer data, formler og enkle analyseverktøy. Vi vil fokusere på hvordan du kan jobbe effektivt med utregninger og data.

Ordinær pris: 5200 kroner - Pris for ansatte ved UiS 2600 kroner (Meld på 2 og betal kun for 1)

Les mer om kurset Excel grunnkurs.

Meld deg på kurs ved å sende en epost til uis-ikt@uis.no eller ring oss på telefon 51831073. Du finner en oversikt over alle våre kurs på websidene til UiS-IKT

 

 


Sist oppdatert av Kathrine Jølle Wathne (30.05.2017)

Skriv ut artikkel print symbol
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no