Bli med på Forskningsdagene


Har du en standup'er i magen, eller kunne ditt forskningsmiljø tenkt seg å formidle forskning på torget i Stavanger? Bli med på årets Forskningsdager.

Forskningsdagene er en nasjonal årlig festival som har som mål å skape begeistring og forståelse for forskning. Forskningen kan presenteres på utradisjonelle måter, og nå både store og små.
Festivalen ønsker å være et viktig møtested, hvor egionens befolkning kan treffe et mangfold av forskningen som skjer, og den bygger opp om Stavanger som universitetsby.

I år arrangeres Forskningsdagene fra 20. september til 1. oktober. 

Forsker standup

En forsker - En scene - En mikrofon - Ett kvarter.
Det er konseptet under Forsker standup på Kåkå/Sting Nere, som er et fast innslag under Forskningsdagene i Stavanger. 
Forsker du på noe andre trenger å få vite om? Eller har du en god historie fra din forskning? Da er du rette person til å bli med på Forsker standup. Det er ikke lov å bruke tekniske hjelpemidler av noe slag, men bruk gjerne rekvisitter. Og selv om det heter «standup», så betyr det ikke at en nødvendigvis skal være morsom, men gjerne være litt løsere i snippen enn på et foredrag for dine kolleger. Forsker standup arrangeres tirsdag 23. og onsdag 24. september, og varer fra ca kl 20 - 22 begge kveldene. 

Hvis du er interessert kan du registere deg her.

Forskningstorget

På Forskningstorget skal barn, unge og voksne undre seg, utforske, lære, leke og gjerne la seg underholde av forskning. Har du forskning som innbyggerne bør få vite om? Som angår folks hverdag? Som kan vekke interesse? Da er Forskningstorget en flott arena å vise seg fram på.
Vanligvis er det et par tusen mennesker som får med seg forskningstorget hvert år, og de lar seg begeistre av all den spennende forskningen som foregår i vår region. 
Forskningstorget arrangeres lørdag 23. mai fra kl. 11 - 15, på torget i Stavanger. 

Har du spørsmål eller ønsker å melde deg på enten standup eller Forskningstorg kan du ta kontakt med koordinator for Forskningsdagene, Ragnhild Nordahl Næss. ragnhild.n.ness@uis.no, tlf: 91710238

 


Sist oppdatert av Ragnhild Nordahl Næss (22.05.2017)

Skriv ut artikkel print symbol