Tilbud på datakurs hos UiS-IKT for ansatte ved UiS


Ansatte ved UiS får 50% rabatt på datakurs hos UiS. Akkurat nå kan du i tillegg melde på 2 personer, og kun betale for 1. Meld på deg selv og en kollega til kurs hos oss. Kurs: Få kontroll på innboksen i Outlook 24. mai, Adobe Photoshop 29.-30. mai, PowerPoint grunnleggende 7. juni og Adobe Indesign 8.-9. juni.

Meld på 2 og betal kun for 1

Outlook Strukturert Bruk - Få kontroll over innboksen - 24. mai kl 9-15

Målet med kurset er å gi deg forståelse for hvordan du kan bruke Outlook for å mestre økende mengder med e-post, og samtidig bruke tidsstyring for å strukturere din arbeidssituasjon. Ved å bevisstgjøre mulighetene for å organisere, strukturere og prioritere innkommende e-post vil du kunne få en langt bedre og tidsbesparende arbeidsflyt. Etter kurset skal du kunne lage et system for å håndtere e-post effektivt. Du vil også få forståelse for hvordan du kan bruke e-post og oppgaver sammen for å planlegge arbeid, samt forstå viktigheten av å sette en tidsplan i din kalender for å opprettholde systemet.

Ordinær pris: 3200 kroner - Pris til ansatte ved UiS 1600 kroner (Meld på 2 og betal kun for 1)

Les mer om kurset Outlook Strukturert Bruk


Adobe Photoshop 29.-30. mai kl 9-15

Adobe Photoshop er et avansert bilderedigeringsprogram fra Adobe Systems for bildebehandling. Applikasjonen brukes av designere, fotografer, webdesignere og videoprodusenter. Kurset retter seg mot personer som ønsker å utvikle materiell enten det skal til print/trykk eller digitale medier.

Ordinær pris: 6900 kroner - Pris til ansatte ved UiS 3450 kroner (Meld på 2 og betal kun for 1)

Les mer om kurset Adobe Photoshop


PowerPoint grunnleggende 7. juni kl 9-15

PowerPoint er et program for å visualisere presentasjoner. Du kan benytte PowerPoint for å lage flotte fremvisninger som kan benyttes for å få frem dit budskap under presentasjoner. Med PowerPoint lager du lysbilder som i kombinasjon blir til en lysbildefremvisning. Du kan inkludere tekst, fotografier, figurer, diagrammer, animasjoner, filmer og annet. På dette kurset viser vi deg de grunnleggende funksjonene i programmet, slik at du kan komme i gang og lage enkle presentasjoner.

Ordinær pris: 3200 kroner - Pris for ansatte ved UiS 1600 kroner (Meld på 2 og betal kun for 1)

Les mer om kurset PowerPoint grunnleggende


Adobe Indesign 8.-9. juni kl 9-15

Adobe InDesign CC er en applikasjon for desktop publishing (DTP) som er utviklet av Adobe Systems. Med InDesign kan du produsere proff sidelayout som kan benyttes til trykkpublisering og digital publisering. Applikasjonen gir mulighet for utforming og publisering av en mengde ulike typer innhold for trykksaker, Internett og nettbrett. Kurset retter seg mot personer som har behov for å lage grafisk materiell som annonser, brosjyrer og andre trykksaker.

Ordinær pris: 6900 kroner - Pris til ansatte ved UiS 3450 kroner (Meld på 2 og betal kun for 1)

Les mer om kurset Adobe Indesign

 

Meld deg på kurs ved å sende en epost til uis-ikt@uis.no eller ring oss på telefon 51831073. Du finner en oversikt over alle våre kurs på websidene til UiS-IKT

 

 


Sist oppdatert av Kathrine Jølle Wathne (22.05.2017)

Skriv ut artikkel print symbol
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no