Bli med på sykle til jobben 2017!


19. april går startskuddet for Sykle til jobben – konkurransen. Nytt for året er at UiS har blitt med på den nasjonale Sykle til jobben aksjonen. Aksjonen er åpen for alle ansatte, og det er gratis å delta. Aksjonen løper i perioden 19. april til 17. juni.

Kom i form
Deltakerne kjemper i 60 dager om å komme i bedre form. Temaet for den nasjonale aksjonen er «den norske hverdagssyklisten». Du kan registrere all fysisk aktivitet, og du får poeng for alt du gjør. Delta på lag eller alene, registrer mye eller lite aktivitet, du bestemmer. I våre øyne er du en stjerne uansett. 

Påmelding
Meld deg på allerede i dag. Her finner du også mer informasjon om den nasjonale aksjonen, hvordan du registrerer aktivitet og hvordan du tildeles poeng. 

Husk å registrere Universitetet i Stavanger som din bedrift for å være med i trekningen av flotte premier, og hovedgavekortet på 5000,- kroner! 

Flotte premier
Individuelle deltakere premieres etter følgende kategorier:
1: Flest antall kilometer
2: Flest antall poeng
3: Flest minutter
4: Flest økter

Lag premieres i følgende kategori:
5: Flest antall minutter i gjennomsnitt

I tillegg er alle som har over 60 poeng med å konkurrerer om hovedpremien, et gavekort på 5000,- kroner. 

Vinnerne annonseres og premier deles ut på bedriftsidrettslaget årlige trimfrokost i månedsskiftet november/desember.

Utenom den interne premieringen, har du og laget ditt også muligheten til å vinne en rekke flotte premier i den nasjonale konkurransen. 

Så hva venter du på? Blir med, og meld deg på

Medlemskap i UiS BIL
Bedriftsidrettslaget ser gjerne at flere melder seg inn i UiS BIL. For en beskjeden kontingent på 200 kroner i året får du mulighet for rabatt i enkelte sportsbutikker, du kan benytte deg av Rogaland Bedriftsidrettskrets sine rabattavtaler, og du vil få informasjon om alle UIS BILs aktiviteter. UIS-ansatte får også rabatt på Bike Brothers. Vi tilbyr også en rekke lagaktiviteter. Og våre medlemmer kan få dekket inntil 1200,- kroner per år for deltakelse i aktiviteter som mosjonsløp, sykkelritt e.l.Les mer om oss og våre aktiviteterHer finner du innmeldingsskjema til bedriftsidrettslaget.

Har du spørsmål om aksjonen, eller andre spørsmål om bedriftsidrettslagets aktiviteter? Ta kontakt med oss på e-post: bil.styret@uis.no

 


Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (06.04.2017)

Skriv ut artikkel print symbol