Kommende kurs hos UiS-IKT


Hos UiS-IKT får ansatte ved UiS normalt 50% rabatt på kurspris. Vi har nå ekstra gode tilbud på kurs for deg som er ansatt ved UiS. Prince2 Foundation (7-9 mars), AdobePhotoshop (8-9 mars), Excel grunnkurs (16-17 mars), Word grunnkurs (27-28 mars), Excel videregående kurs (3-4 april) og Excel Smart & Effektivt (7 april). Les mer om kursene og meld deg på.

Rimelige datakurs til ansatte ved UiS

Som ansatt ved UiS får du normalt 50% avslag på alle våre datakurs. Akkurat nå gir vi også god pris på følgende kurs som du kan melde deg på:

 • Prince2 Foundation 7.-9. mars 2017 - halv pris 7000 kroner - les mer
  Prince2® beskriver hvordan man gjennomfører prosjekter fra start til slutt, og er utviklet basert på erfaringer fra utallige prosjektsponsorer, prosjektledere, prosjektteam, kursledere og konsulenter. Kursene passer for alle som arbeider i prosjekter og som ønsker kunnskap om beste praksis innen prosjektmetodikk.
  Påmelding til Prince2 Foundation
   
 • Adobe Photoshop 8.-9. mars 2017 - 1500 kroner - les mer
  Adobe Photoshop er et avansert bilderedigeringsprogram fra Adobe Systems for bildebehandling. Applikasjonen brukes av designere, fotografer, webdesignere og videoprodusenter. 
  Påmelding til Adobe Photoshop

 • Excel Grunnkurs 16.-17. mars 2017 - 1500 kroner - les mer
  I vårt Excel grunnkurs vil du lære hvordan du jobber med regneark. Du vil få en grunninnføring og gjennomgang av selve programmet. I tillegg vil vi vise hvordan du jobber med ulike typer data, formler og enkle analyseverktøy. Vi vil fokusere på hvordan du kan jobbe effektivt med utregninger og data.
  Påmelding til Excel Grunnkurs
   
 • Word Grunnkurs 27.-28. mars 2017 - 1500 kroner - les mer
  På vårt grunnkurs viser vi deg basisen for hvordan du skal jobbe effektivt i Word.
  Påmelding til Word Grunnkurs

   
 • Excel Videregående 3.-4. april 2017 - 1500 kroner - les mer
  Kurset er for deg som allerede benytter Excel i hverdagen, men som ønsker å bli dyktigere og mer effektiv. På kurset vil vi gå gjennom mer avansert funksjoner, analyseverktøy og arbeidsmetoder.
  Påmelding til Excel Videregående
   
 • Excel Smart & Effektivt 7. april 2017 - 990 kroner - les mer

  Kurset passer for deg som har de grunnleggende ferdighetene i Excel, men som vil lære mer om verktøyene i programmet. På kurset vil vi vise deg hvordan du kan jobbe mer effektivt ved å ta i bruk flere verktøy som ligger i systemet. Målet er at du etter endt kurs skal kunne jobbe raskere og mer effektivt når du produserer regneark.
  Påmelding til Excel Smart & Effektivt

Du kan lese mer om alle våre kurs på websidene til UiS-IKT Kurs & Kompetanse

 


Sist oppdatert av Kathrine Jølle Wathne (22.02.2017)

Skriv ut artikkel print symbol
Illustrasjonsfoto: Datakurs
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no