Februarpriser på datakurs for ansatte ved UiS


UiS-IKT har en rekke åpne datakurs. Nå i februar gir vi spesialpris på en del av disse kursene til ansatte ved UiS. Vi har ulike kurs innen både Microsoft Office og Adobe. Sjekk ut spesialprisene og kursene du får som ansatt!

Spesialpris på datakurs for ansatte hos UiS - februar 2017

 • SharePoint grunnkurs - 3. februar
  SharePoint gir mulighet for bedre teamwork i organisasjonen. Bedriften kan benytte SharePoint som et trygt sted for å organisere, lagre, dele og få tilgang til informasjon fra en hvilken som helst enhet som PC, mobil eller nettbrett. SharePoint gir individer, ansatte, team og organisasjoner anledning til å samarbeide på en felles plattform.
  1 dag - 3. februar kl 9-15 - Pris: 990 kroner - Påmelding til SharePoint kurs

 • Adobe Indesign Grunnkurs - 8.-9. mars 
  Adobe InDesign CC er en applikasjon for desktop publishing (DTP) som er utviklet av Adobe Systems. Med InDesign kan du produsere proff sidelayout som kan benyttes til trykkpublisering og digital publisering. Applikasjonen gir mulighet for utforming og publisering av en mengde ulike typer innhold for trykksaker, Internett og nettbrett
  8.-9 mars kl 9-15 - Pris: 1500 kroner - Påmelding til Adobe Indesign

 • PowerPoint Grunnkurs - 10. februar
  PowerPoint er et program for å visualisere presentasjoner. Du kan benytte PowerPoint for å lage flotte fremvisninger som kan benyttes for å få frem dit budskap under presentasjoner. Med PowerPoint lager du lysbilder som i kombinasjon blir til en lysbildefremvisning. Du kan inkludere tekst, fotografier, figurer, diagrammer, animasjoner, filmer og annet. På dette kurset viser vi deg de grunnleggende funksjonene i programmet, slik at du kan komme i gang og lage enkle presentasjoner.
  1 dag - 10. februar kl 9-15 - Pris: 50% av ordinær pris (1600 kroner) - Påmelding til PowerPoint grunnkurs

 • Excel Smart & Effektivt - 13. februar
  Kurset passer for deg som har de grunnleggende ferdighetene i Excel, men som vil lære mer om verktøyene i programmet. På kurset vil vi vise deg hvordan du kan jobbe mer effektivt ved å ta i bruk flere verktøy som ligger i systemet. Målet er at du etter endt kurs skal kunne jobbe raskere og mer effektivt når du produserer regneark.
  1 dag - 13. februar kl 9-15 - pris 990 kroner​ - Påmelding til Excel Smart & Effektivt

 • OneNote Grunnkurs: din digitale notisblokk - 14. februar
  OneNote er en applikasjon som gir deg mulighet til å digitalisere dine notater. Programmet egner seg særlig for deg som har behov for å skrive møtenotater, foredragsnotater og arbeidsnotater. OneNote vil synkronisere dine notater på tvers av dine enheter, og kan benyttes på din PC, din smarttelefon eller nettbrett. 
  1/2 dag - 14. februar kl 9-12 - pris 550 kroner - Påmelding til OneNote Grunnkurs

 • Excel Pivottabeller - 15. februar
  Har du store mengder data i Excel? Med verktøyet pivottabeller i Excel har du et kraftig verktøy som gjør at du raskt og enkelt sammenfatter hovedtall for store mengder data. I databehandling er en pivottabell et datavisualiseringsverktøy, og i Excel er dette verktøyet ypperlig for å trekke ut konklusjoner fra store mengder data. . Blant andre funksjoner, kan en pivottabell automatisk sortere, telle, total eller gjennomsnitt de data som er lagret i en tabell eller regneark, og resultatene vises i en annen tabell som viser sammenfattet data. 
  1 dag - 15. februar kl: 9-15 - pris 990 kroner - Påmelding til Excel Pivottabeller
   
 • Adobe Illustrator - 22.-23. februar
  Adobe Illustrator er et redigeringsverktøy for å designe flotte vektorillustrasjoner (vektorgrafikkens tegn og figurer definert slik at skalering kan foretas ubegrenset uten tap av kvalitet). Med Illustrator kan du opprette ikoner, logoer, skisser, typografi og avanserte illustrasjoner for trykte medier, websider, interaktive medier, video og håndholdte enheter.
  2 dager - 22.-23. februar kl 09:00-15:00  - Pris 1500 kroner - Påmelding til Adobe Illustrator 
   
 • Excel Grunnkurs - 23.-24. februar
  I vårt Excel grunnkurs vil du lære hvordan du jobber med regneark. Du vil få en grunninnføring og gjennomgang av selve programmet. I tillegg vil vi vise hvordan du jobber med ulike typer data, formler og enkle analyseverktøy. Vi vil fokusere på hvordan du kan jobbe effektivt med utregninger og data.
  2 dager 23.-24. februar kl: 9-15 - pris 990 kroner - Påmelding til Excel Grunnkurs

I tillegg til disse kursene har vi også en rekke andre kurs for ansatte ved Universitetet i Stavanger. Sjekk ut alle våre kommende IT-kurs for ansatte ved UiS.

 


Sist oppdatert av Kathrine Jølle Wathne (10.02.2017)

Skriv ut artikkel print symbol
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no