Gratis WEBINARER for UiS ansatte


Gratis WEBINARER om Microsoft Sway og Microsoft Forms for UiS ansatte! Alle ansatte ved UiS har tilgang til Office 365. I Office 365 finnes den en rekke ulike programmer (Apper). Vi avholder gratis webinarer om bruk av Sway og Forms på mandag 13. februar. Meld deg på webinar!

Gratis webinarer for ansatte ved UiS

  • Mandag 13. februar 2017 kl 9-10: Microsoft Sway
    Sway er en App som gir deg et verktøy du kan benytte til utforming av profesjonelle, interaktive utforminger av bilder, tekst, video og andre medier på få minutter. Sway er et online-basert verktøy som gir deg mulighet til fortelle dine historier digitalt. Presentasjonen lagres direkte i skyen, og ved hjelp av en enkel link kan den deles med de du måtte ønske på nettet. 
  • Mandag 13. februar 2017 kl 13-14: Microsoft Forms
    Vurder studentenes fremdrift raskt, og få tilbakemelding ved hjelp av undersøkelser som er enkle å lage, registreringer, tester og mer. Microsoft Forms er en ny del av Office 365 Education der lærere og studenter raskt og enkelt kan lage egendefinerte spørrekonkurranser, undersøkelser, spørreskjemaer og registreringsskjemaer. 

Webinarene gjennomføres ved at du sitter på din egen maskin (du må ha tilgjengelig lyd) og følger med på skjermen. Webinaret er gratis. Når vi har registrert din påmelding vil vi sende deg detaljer om hvordan du kobler deg på webinaret. 

Kontakt UiS-IKT hvis du har noen spørsmål uis-ikt@uis.no // www.uis.no/uisikt - Tlf: 51831073


Sist oppdatert av Kathrine Jølle Wathne (09.02.2017)

Skriv ut artikkel print symbol