Vil du bli sertifisert forskningsadministrator? NARMA sponser deltakeravgift for tre deltakere på EARMA-kurs


Det er fremdeles ledige plasser på EARMAs neste kurs for Research Managers. Benytt sjansen nå! Kurset går over vel ett år og starter i januar 2017. Frist 12.desember.

”Management”-nivået retter seg mot deg som har en del erfaring innen forskerstøtte (rådgiver/seniorrådgiver-nivå), og som ønsker å utvide og fordype sin kompetanse, samt etablere et sterkere internasjonalt nettverk.

Du blir en del av en gruppe som følger hverandre gjennom flere samlinger i løpet av et år og som sveises godt sammen. I ettertid blir dette et meget verdifullt internasjonalt nettverk.

Kurset består av fem moduler som omhandler de fleste sider ved det å være en profesjonell forskningsadministrator, og etter hver samling/modul leveres et skriftlig arbeid som blir evaluert og må godkjennes. Ved gjennomført kurs og alle innleveringer er godkjent blir du sertifisert som Research Manager.

Kurset starter rett over nyttår. Første samling er 23. – 25. januar 2017 i Brussel. Neste er på Malta i april. De to siste modulene er trolig i november 2017 i Brussel.

Informasjonen finnes også på http://narma.no/

NARMA ser gjerne at det deltar noen fra Norge denne gangen. NARMA har derfor besluttet å subsidiere inntil tre personer med 10.000 kroner av deltakeravgiften. Det er ca 1/3 av samlede avgifter for hele kurset. De som deltar gjennom denne ordningen vil NARMA gjerne ha dialog med for å høste erfaringer ved denne type kurs. Dette er erfaringer vi tror kan være nyttige inn i NARMAs eget kompetansearbeid.

Se mer her: http://earma.org/About-the-certificate

Siste frist er mandag 12. desember!
Førstemann til mølla!*

Lurer du på noe, ta kontakt med:
Ragnar Lie
ragnar.lie@uhr.no, tlf 92420399
Seniorrådgiver UHR
Observatør i NARMA-AU og leder av i EARMAs Professional Development Working Group

* Det tas forbehold om godkjenning av påmelding hos EARMA, både når det gjelder kapasitet og at søkere er i kursets målgruppe.


Sist oppdatert av Karoline Reilstad (07.12.2016)

Skriv ut artikkel print symbol
Narma-logo
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no