Eric Brun ny prodekan for undervisning ved TN.

Eric Christian Brun, førsteamanuensis i produksjonsledelse ved Institutt for industriell økonomi, risikostyring og planlegging, overtar funksjonen som prodekan undervisning ved Det teknisk – naturvitenskapelige fakultet etter Sigbjørn Hervik.

Eric er født i San Francisco, USA, i 1954 og er utdannet sivilingeniør fra Norges tekniske høgskole. Han har vært ansatt ved UiS siden 2001 og startet ved Det teknisk – naturvitenskapelige fakultet i 2013. Han har i tillegg lang og bred erfaring fra næringslivet.

Eric overtar som prodekan for undervisning 1. august 2016.

Vi ønsker Eric hjertelig velkommen som prodekan for undervisning!

Sist oppdatert av Anne Karin Rafos (27.05.2016)