Masterstudenter hedret

118 studenter som har fullført masterutdanningen ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet har til sammen produsert over 7000 oppgavesider.

Tirsdag ble det for første gang invitert til avslutningsseremoni for masterstudentene ved SV-fakultetet. Studenter, familie og forelesere hadde møtt fram i Auditorium 1 i Kjell Arholms hus for å feire at studentene nå kan sette et nytt punkt på CVen, nemlig et solid stykke utdanning på høyt nivå.

Studentene har fullført et av fakultetets åtte masterprogrammer som gir 120 studiepoeng eller master i serviceledelse som gir 90 studiepoeng.

- Det er viktig at alle studenter som starter ved et bachelorstudium ved Uis har muligheten til å fortsette på et masterprogram, sa dekan Marit Boyesen i sin tale.

Høyt nivå
- Vi har god søkning og våre masterprogram er vanskelige å komme inn på. Dermed får UiS de beste studentene og de legger igjen gode masteroppgaver. Jeg vet at det ligger en stor innsats bak masteroppgavene som dere har levert. Det har nok kostet, men dere kommer aldri til å angre på innsatsen dere har lagt ned, sa Boyesen til avgangsstudentene, og understreket at hun håpet studentene vil søke seg tilbake til UiS, enten som stipendiater eller som alumner.

Administrerende direktør i Næringsforeningen Jostein Soland var dagens hovedtaler. Han oppfordret til aldri å avslutte jakten på ny kunnskap.

- Den som er ferdig utlært, er også ferdig, poengterte han.

Sist oppdatert av (19.06.2008)

Bilde av dekan Marit Boyesen, som ledet an i prosesjonen, etterfulgt av masterstudentene ved SV-fakultetet.
Dekan Marit Boyesen ledet an i prosesjonen, etterfulgt av masterstudentene ved SV-fakultetet.
Tonje Nathalie Olsen har fullført masterprogrammet i endringsledelse. Her får hun diplom av instituttleder Gunnar Siqveland, Institutt for medie-, kultur- og samfunnsfag, og dekan Marit Boyesen.
Bilde fra auditoriet
Mange av studentene hadde møtt fram for å delta på avslutningsseremonien.

FØLG UIS I SOSIALE MEDIER