Stor interesse for hva oljen har gjort med oss


Et rekordstort publikum tok seg tid til å få presentert boka "Hva har oljen gjort med oss?" Nettavisa Ullandhaug sørget for god mediedekning, med innslag på både TV og radio.

Det er tydeligvis stor interesse for "Hva har oljen gjort med oss?" Både under lanseringen på Kverulantkatedralen 27. januar og under presentasjon i Universitetsbiblioteket på Ullandhaug 25. februar var det fullt hus. Redaktør Anders Vassenden og forfatterne Nils Rune Langeland og Merete Jonvik gav de besøkende i biblioteket en god oversikt over alt det interessante de har funnet ut i arbeidet med boka.

Bjørn Kvalsvik Nicolaysen bidro med sine betraktninger etter nøye gjennomlesing. Han uttrykte stor begeistring, og uttalte at det er en "bruksbok". Dette understreket han med å vise fram sitt eget eksemplar, som blir stadig mer fylt av gule lapper og andre bokmerker. "Hva har oljen gjort med oss?" er en bok en stadig kan vende tilbake til.

Mediestudenter fra Nettavisa Ullandhaug var til stede under presentasjonen. De filmet hele arrangementet, og intervjuet deltagerne. Dette resulterte i en fin video fra presentasjonen, og et godt innslag på Nettavisas egen radiokanal. Det kommer to og et halvt minutter ute i sendingen.


Sist oppdatert av John David Didriksen (26.02.2016)

Skriv ut artikkel print symbol
Bilde fra bokpresentasjon 25. februar (Foto: Tone Hafnor)
Mye folk på bokpresentasjonen 25. februar.
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no