NARMA vårkonferanse 2016: Fusjoner, kultur og kvalitet

NARMA, Norsk nettverk for forskningsadministrasjon, inviterer til vårkonferanse 12-13. april 2016, på Quality Airport Hotel Gardermoen. I år vil hovedtemaene være fusjoner, kultur og kvalitet, men det vil også være parallellsesjoner på karriere og kompetanseutvikling, Open science, bibliometri og impact i Horisont 2020, forskningsetikk og IPR.

NARMA ble offisielt etablert våren 2013, og har som mål å danne gode arenaer hvor forskningsadministratorer kan få viktige nye impulser og møte kollegaer fra andre institusjoner i Norge og Europa.

Konferansen vil ha både plenums- og parallellsesjoner innenfor disse temaene med sentrale innledere fra Norge og utlandet inkluderer Inge-Sofie Sørensen, Chef for Forskning og Innovation ved SCIENCE fakultetet ved Københavns Universitet, Espen Aasen, assisterende departementsråd, Kunnskapsdepartementet, Halvor Hektoen, NMBU og Pål Vegar Storeheier, forskningsdirektør, UiT.

Lenke til program og påmelding

Sist oppdatert av Vibeke Hervik Bull (23.02.2016)