Spesialpris på "1B1: My funny Valentine" for UiS ansatte


Denne søndagen kl. 14.00 i Stavanger konserthus feirer vi både Valentine's Day og morsdag på en gang. Det prisede Bjergsted Jazzensemble, under ledelse av Tor Yttredal og 1B1 med Jan Bjøranger i spissen lager fest i Zetlitz sammen med gjestevokalist, den amerikanske mezzosopranen Alicia Hall Moran.

Som mange sikkert har fått med seg, er 1B1 Ensemble in Residence ved det nyåpnede og meget omtalte "National Sawdust" i New York. Scenen er en møteplass for ulike kunstformer, sjangre og miljøer.

Et av møtene som har funnet sted, er mellom 1B1 og den fantastiske sangeren Alicia Hall Moran. 1B1 har derfor invitert henne til Norge for å begynne prosessen fram til konsertene i New York i mai. Hva passer vel bedre da, enn å trekke henne fram på scenen denne søndagen. For anledningen i samspill med begge ensemblene.

Programmet blir en kombinasjon av nye ting laget spesielt for denne konserten, til en fin miks av hva ensemblene og våre gjester for øvrig har å by på.

Alicia Hall Moran:
Alicia er i utgangspunktet klassisk mezzosopran, men gjør mye jazz og gjestet Moldejazz i 2013. Hun har sunget i "Porgy and Bess" på Broadway, arbeidet med avanserte ensembler som kombinerer improvisert dans og musikk, laget en Motown-forestilling og jobbet med jazzrelatert materiale. Amerikansk presse har lansert henne som den neste store stjerna på Broadway. ( tekst og bilde fra Stavanger konserthus sine nettsider)

Arrangør:
1B1

Medvirkende:
Alicia Hall Moran, vokal
1B1, kunstnerisk leder Jan Bjøranger
Bjergsted Jazzensemble under ledelse av Tor Yttredal

Billetter til UiS ansatte: 100 kr


Sist oppdatert av Maria Gilje Strand (13.01.2017)

Skriv ut artikkel print symbol