Ny utlysning i UiS' toppforskningsprogram er klar!


Universitetet i Stavanger har i samarbeid med Universitetsfondet etablert et toppforskningsprogram for yngre fremragende forskere (ToppForsk-UiS) med et budsjett på 50-60 mill. kr. Nå er utlysningen for 2016 klar. (English version available)

UiS vil gi støtte til prosjektsøknader som har fått gode evalueringer fra Forskningsrådet eller EUs forskningsprogram, men som ikke har nådd frem. Universitetsfondet bidrar med 25 mill. kr, og UiS støtter programmet med tilsvarende beløp. Programmet hadde første utlysning i 2015, og vil eventuelt ha en siste utlysning i 2017 hvis det er midler igjen på budsjettet. 

ToppForsk-UiS har midler til å finansiere 5-6 prosjekter til med inntil 9 mill. kr hver. Prosjektledere må være under 45 år, og må kunne vise til selvstendig forskningsarbeid, tidligere søknader om ekstern finansiering og god publiseringsaktivitet- og kvalitet. Prosjektet skal fortrinnsvis være knyttet til et av våre tematiske satsingsområder (Strategi for Universitetet i Stavanger 2013- 2020).

 Les den fullstendige utlysningen med kriterier og søknadskjema her

Fristen for å søke ToppForsk-UiS for 2016 er 1. februar 2016.

Ta kontakt med forskningsdirektør Troels Gyde Jacobsen  for spørsmål om program eller utlysning.

English version available here


Sist oppdatert av Vibeke Hervik Bull (09.12.2015)

Skriv ut artikkel print symbol
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no