Se Pumps & Pipes-arrangement på nett


Mandag 7. desember finner det årlige Houston Pumps & Pipes-seminaret sted. I den anledning vil det bli det være mulig å følge seminaret i Houston direkte via webcast. IRIS vil vise sendingen på storskjerm.

Programmet blir snart publisert på Pumps & Pipes sine nettsider der du også må registrere deg for å få tilgang til direktesendingen. Som følge av tidsforskjellen starter arrangementet kl. 15 norsk tid.

Pumps & Pipes er et nettverk lokalisert i Houston som jobber for å samle ledende fagfolk og forskere innen energi, medisin, akademia og romfart for å utveksle ideer og utforske nye muligheter for teknologioverføringer på tvers av fagfelt.

Stavanger-regionen er i gang med å etablere det første Pumps & Pipes utenfor Houston, kalt Norway Pumps & Pipes i regi av UiS, SUS, IRIS, Norwegian Smart Care Cluster og Greater Stavanger

I den anledning vil IRIS legge til rette for at seminaret i Houston kan følges direkte på storskjerm.

Som følge av tidsforskjellen vil arrangementet starte kl 15, med registrering fra kl. 14.30. Det blir «åpent hus», og man kan delta på hele eller deler av programmet. Det vil også bli servert mat når arrangementet starter og underveis under sendingen..

Her er programmet med norske klokkeslett, og her er programmet fra Houston.

IRIS ønsker alle interesserte hjertelig velkommen til samlingen 7. desember, og håper mange fagfolk og andre interesserte vil delta.

For å planlegge en best mulig gjennomføring og ha tilstrekkelig med bevertning, ønsker vi at dere melder på så fort som mulig.

MELD DEG PÅ HER

Her finner du mer info om Norway Pumps & Pipes.

 

 


Sist oppdatert av Leiv Gunnar Lie (04.12.2015)

Skriv ut artikkel print symbol