Jubilanter hedret

2. april 2008 kunne vertskapet, rektor Aslaug Mikkelsen og universitetsdirektør Per Ramvi, ønske tjue av universitetets 25-års jubilanter velkommen til festmiddag og utdeling av erkjentlighetsgaver. Arrangementet ble holdt i Det Stavangerske Klubbselskab.

Festen ble åpnet med musikk av en trio masterstudenter fra Institutt for musikk og dans.

I sin tale understreket rektor betydningen av den enkeltes innsats og engasjement for utviklingen av organisasjonen frem til i dag, og så frem til fortsatt innsats og engasjement i videreutviklingen av universitetet.

Bernt Sigve Aadnøy takket for arrangementet på vegne av jubilantene. I takketalen ga han et tilbakeblikk og trakk bl.a. frem fremsyntheten til de tidlige aktørene som, tidligere direktør Kjølv Egeland, professor Svein Skjæveland, professor Rasmus Risnes og John Mihm. Sistnevte var direktør hos Phillips Petroleum, men også styreleder hos Rogalandsforskning i en rekke år. Han fokuserte tidlig på betydningen av vitenskapelige publikasjoner.

God mat og feststemte jubilanter bidro til en riktig gild og hyggelig fest.

Sist oppdatert av (09.05.2008)

Gruppebilde av jubilantene
Første rekke sittende fra venstre: Martha Joa, FRES, Gunnar Thorkildsen, TN, Anne Kristine Solberg, HUM, Bernt S. Aadnøy, TN, Aslaug Mikkelsen, rektor, Ivar Austvoll, TN, Else Sauge Torpe, Bibl., Per Arild Andersen, FRES. Andre rekke stående fra venstre: Dag E. Ormaasen, TN, Halfdan Hagen, personaldirektør, Wenche Drevland, SV, Astrid Lovise Nordbø, FRES, Roald M. Martinussen, SV, Anne Marie Rovik, SV, Paul Papatzacos, TN, Gunn Solheim, TN, Per Ramvi, universitetsdirektør, Anne Brekke, HUM, Leif Larsen, HUM, Gunbjørg Dybvig, seniorrådgiver. Følgende var ikke tilstede: Oddvar Fossmark, TN, Grethe Tønnesen Gilje, Bibl.,
Bilde av rektor Aslaug Mikkelsen som holdt tale for jubilantene.
Rektor Aslaug Mikkelsen holdt tale for jubilantene.
Bilde av rektor som overrekker Gunnar Thorkildsen jubileumsgave.
Rektor overrekker Gunnar Thorkildsen jubileumsgave.

FØLG UIS I SOSIALE MEDIER