Erasmus+ informasjonsmøte: Strategiske partnerskap


Lyst til å lære mer om finansieringsmuligheter til prosjekter for utvikling av innovative læringsformer, analyser og samarbeid med arbeidsliv? Internasjonalt kontor arrangerer informasjonsmøte om Erasmus+ Strategiske partnerskap 25. november.

Erasmus+ Strategiske partnerskap er samarbeidstiltak som gir fagmiljøer anledning til å utvikle læringsressurser, moduler, nettverk og arenaer for utveksling av god praksis innen alle akademiske felt. I infomøtet vil du bli kjent med tiltaket som samarbeidsform, søknadsprosessen, og høre erfaringer fra prosjektledere og ansvarlige for prosjektøkonomi.

Tid: 12:15-14:00
Sted: Arne Rettedals hus, G-101

Program:
12:15 – 12:40:    Innledning v/Trym N. Holbek. Hva er strategiske partnerskap, oversikt over tiltaket, Erasmus+ prioriteringer, søknad.

12:40 – 13:00:    DIMEANE-prosjektet v/Brynjar Foss, Institutt for helsefag, SV-fakultetet. Erfaringer med koordinering av et Erasmus+ strategisk partnerskap

13:00 – 13:10:    Kort pause

13:10 – 13:30:    TODDLER WELLBEING-prosjektet ved /Monika Röthle, Institutt for barnehagelærerutdanning, HUM-fakultetet. Erfaringer som partner i et UK-ledet strategisk partnerskap.

13:30 – 13:50:    Prosjektøkonomi v/Irene Seglem, prosjektgruppen ved Avdeling for økonomi- og virksomhetsstyring, UiS. Erfaringer med prosjektstyring, økonomiske forhold og arbeidsdeling/roller.

13:50 – 14:00:    Oppsummering/avslutning /Trym N. Holbek

Målgruppe: Alle ansatte, særskilt de med interesse for utdanningssamarbeid i Europa med vekt på utvikling av læringsressurser, blended learning og innovative prosjekter.

Påmelding her frem til arrangementsdagen


Sist oppdatert av Mona Heimdal (25.11.2015)

Skriv ut artikkel print symbol
Erasmus pluss logo EU flagg
Nyttige lenker

Nyttige lenker finner du på intranettet på denne sida

Du kan også legge til dine egen snarveier på intranettet fra forsida - sjekk "Mine lenker" øverst til venstre på forsida til intra.uis.no