Ny ansatt på Universitetsbiblioteket

Linn Elise Gulliksen er ansatt på Universitetsbiblioteket.

Linn Elise Gulliksen er ansatt som universitetsbibliotekar ved Universitetsbiblioteket fra 23. juli 2018. Hun er kontaktbibliotekar for teknisk- naturvitenskapelige fag sammen med Inger Gåsemyr og Aina Øverås Skott. Hun har i tillegg ansvar for universitetsbibliotekets Dataverksted og 3D-lab.

Linn Elise Gulliksen er 30 år, har en mastergrad i industriell kjemi og bioteknologi fra NTNU i Trondheim, og har i tillegg tatt enkeltfag i matematikk ved Universitetet i Oslo.

Hun har vært ansatt som prosessoperatør i StudentConsulting Norge AS og leder av NMSU (en landsdekkende barne- og ungdomsorganisasjon) i Trøndelag og i Stavanger. Linn Elise har også vært ansatt som privatlærer i firmaet House of Math AS i Oslo, og har undervist der som privatlærer i kjemi og fysikk for ungdomsskole- og videregående elever.

Hun har også hatt en del verv innen speiderforbund og speiderkorps.

Sist oppdatert av John David Didriksen (06.08.2018)

Bilde av Linn Elise Gulliksen
Linn Elise Gulliksen