Aktivitetssøndag for barn

På søndag 11. oktober er aktivitetsrommet for barn åpent på Arkeologisk museum fra kl. 11.00 - 16.00. Utstillingen 'Fragment av levde liv' vises fram til 18. oktober.

Ta tidsmaskinen tilbake til forhistorien, kle deg i vikingklær, bygg laftehus eller mal korn på steinaldervis! Aktivitetsrommet på museet er veldig populært blant barna. Her er det fri forhistorisk utfoldelse - med aktiviteter som både er lærerike og spennende. I utstillingen kan barna dessuten gå på skattejakt.

Fotoutstillingen  "Fragment av levde liv" viser hvordan små utsnitt av livet rundt oss kan gi innsikt i mer komplekse sammennhenger, akkurat slik tilsynelatande små gjenstandar fra fortida kan gi oss ny kunnskap om menneskene før oss. Utstillingen vises kun fram til 18. oktober.

Sist oppdatert av (07.10.2009)

På søndag kan du prøve å male korn på steinaldervis