• Globus

  Det skal bli enklere for studenter å søke om utveksling

  (25.05.2018) Universitetets digitaliseringssatsing er bakgrunnen for at Internasjonalt kontor det siste året har jobbet med å muliggjøre søknad gjennom SøknadsWeb. Det nye søknadsskjemaet blir tilgjengelig for studenter fra og med høsten 2018. Omlegging har krevd en stor opprydding av utvekslingsavtaleporteføljen i FS, og har ført til en grundig gjennomgang av utvekslingsavtaler med partnere i utlandet.

   
 • Eksempelbilde utdanningsutvalget

  Utdanningsutvalet møte 23. mai

  (15.05.2018) Innkalling og saker til møte i utdanningsutvalet 23. mai er publisert.

   
 • EØS-midlene infoday

  Mye midler fra EØS-fondene - grip muligheten!

  (06.04.2018) Internasjonalt kontor og EU enheten arrangerer en infoday om EØS-midlene 3. mai. Representanter fra NFR, SIU og Innovasjon Norge vil presentere muligheter for fagmiljøer ved UiS til å delta i utdannings- og forskningsprosjekter.

   
 • International students at UiS

  NORPART webinar -new call for applications for the period 2019-2023 is now available

  (28.03.2018) Are you interested in projects and partnerships with universities in developing countries? The Norwegian Partnership Programme for Global Academic Cooperation (NORPART) facilitates institutional cooperation and student mobility with 39 countries listed below.

   
 • Sidene er bygd om

  (06.03.2018) Leitar du etter sidene for akkreditering og gjennomgang av studier?


 • Markering av ny studieveileder

  (02.03.2018) Vi markerte lansering av ny studieveileder med snorklipping, kakespising og sosialt samvær!


 • Studenter fra forskjellige land

  90 millioner til prosjekter som kan gi flere studenter fra sør

  (01.03.2018) Mangler du midler til samarbeid? SIU lyser ut 90 nye millioner som skal gå til prosjekter som stimulerer til utveksling og samarbeid mellom institusjoner i Norge og det globale sør. 39 land er på NORPART partnerliste - er du interessert i ett av dem, ta kontakt med internasjonalt kontor.

   
 • Lansering av studieadministrativ veileder 1. mars

  (01.03.2018) I dag lanseres en studieadministrativ veileder. Den finner du under fanen Utdanning, under Studieadministrasjon. Her skal du finne svar på det du lurer på når det gjelder studieadministrativt arbeid.


 • Informasjonsmøte FS-nytt presentasjon 23. november 2017

  (04.12.2017) Som lovet fra informasjonsmøtet legger vi ut presentasjonen om FS-nytt.


 
Utdanning

På disse sidene ligger informasjon og regelverk knyttet til utdanning og studieadministrasjon. Målgruppen er studieadministrativt personale.