Kurs: Økologisk mat – vegetarkost i storhusholdning


Kurset retter seg mot storhusholdning og barnehager som ønsker å tilby økologisk vegetarmat. Dagen blir en veksling mellom teori og praksis. Det arrangeres 17. november på Gastronomisk institutt.

Landbruksdirektoratet ønsker gjennom ØQ og Nofima å inspirere og formidle kompetanse for å øke forbruket av økologisk mat. Kurset vil ta sikte på å gi deltagerne en grunnleggende forståelse av hva det betyr å servere vegetarmat med økologiske råvarer og hvordan tilberede et godt og ernæringsriktig vegetarmåltid for storhusholdning.

Program
Dagen blir en veksling mellom teori og praksis med prat rundt det å servere og tilberede økologisk mat. Her vil Gastronomisk institutt i sine lokaler sammen med oss tilberede ulike vegetarretter som er egnet for storhusholdning. Magne Christensen som er kjøkkensjef vil være ansvarlig for det matfaglig denne dagen.

Dato: 17. november 2014
Sted: Gastronomisk institutt, Måltidets hus Stavanger
Pris: kr. 490,-

Kl. 09.00 Velkommen
Ca. kl. 12.00 Lunsj
Ca kl 14.45 Avslutning og oppsummering samt utdeling av kursbevis.

Påmelding

Meld deg på ved å gå inn på påmeldingslinken (20 kr gebyr på deltager.no er inkludert i prisen). Påmeldingen er bindende.

Påmeldingsfrist: 5. november 2014

Kurset arrangeres i samarbeid med ØQ – Foregangsfylkesprosjekt for økologisk mat i storhusholdning, og er finansiert av Landbruksdirektoratet.


Kontaktpersoner:
Ida Synnøve Grini
Rådgiver Mat og Helse
Tlf: +47 64970166
ida.synnove.grini@nofima.no

Lily Siri Rømcke
Sekretær
Tlf: +47 64970247
lily.romcke@nofima.no

 


Sist oppdatert av Ragnhild Nordahl Næss (27.10.2014)

Skriv ut artikkel print symbol
Henvendelser, tilbud og informasjon fra eksterne aktører

På denne siden vil du finne informasjon fra eksterne aktører som kan være interessant og aktuelt for UiS-ansatte.