FagpersonWeb


FagpersonWeb er en nettbasert tjeneste som lar fagpersoner få innsyn i informasjon lærestedet har lagret om undervisning og studenter, som klasselister, bildeoversikter og studentdata. Det har i tillegg funksjonalitet for registrering av oppmøte til undervisning, sensur og klagesensur og godkjenning av obligatorisk aktivitet.

FagpersonWeb skal kunne tjene som støtteverktøy i undervisningspraksisen. Tjenesten er et tilbud til alle FS-institusjoner og ble tatt i bruk ved Universitetet i Stavanger juli 2013.

 

Trykk her for å logge på FagpersonWeb

 

 

-Hvem kan bruke FagpersonWeb?

Fagpersonweb er primært et verktøy for fagpersoner og er en applikasjon som kommuniserer med FS (Felles studentsystem).  Det er mulig å logge på både med feide-bruker og med ID-porten (BankID, minID, Buypass eller Commfides).

Det er koblingen mellom en person og emner og studieprogram i FS som styrer hva den enkelte har tilgang til å se/gjøre i fagpersonweb. Fagpersoner må være knyttet til enten et studieprogram, et emne eller et sted som fagperson eller være lagt til som sensor i en eksamenskommisjon for å få opp informasjon om sine oppgaver og studenter. Administrativt ansatte må ha en FS-bruker for å ha tilgang til Fagpersonweb.

Fagpersoner må ha en av følgende roller i FS for å kunne bruke applikasjonen:
Emneansvarlig, Faglærer eller Veileder.

Her finner du brukerveiledning til FagpersonWeb

Hvis du som faglig ansatt har spørsmål om FagpersonWeb, som du ikke finner svaret på i brukerveiledningen, kan du kontakte en av de administrativt ansatte ved ditt institutt.

 

 


Sist oppdatert av Sara Mauland (13.12.2017)

Skriv ut artikkel print symbol