NORHED-støtte til UiS-prosjekt om matematikkundervisning i Malawi

Matematikkdidaktikk-miljøet ved Institutt for grunnskolelærerutdanning, idrett og spesialpedagogikk (IGIS) står for ett av 46 utdanningsprosjekt som har fått støtte i første runde av NORHED-programmet.

UiS-prosjektet som har fått støtte har tittelen "Improving Quality and Capacity of Mathematics Teacher Education in Malawi", og koordineres av førsteamanuensis Arne Jakobsen ved IGIS og av Dr. Mercy Kazima ved University of Malawi. Totalt kom det inn 173 søknader til Norad innen fristen 15. mars 2013 i første utlysningsrunde av NORHED-programmet. 46 ble anbefalt støtte.

NORHED er Norwegian Programme for Capacity Development in Higher Education and Research for Development og skal bidra til utdannings- og forskningsbasert kapasitetsbygging i lav- til middelinntektsland.

Les nyheten på Norad.no:

Sist oppdatert av Trym Holbek (15.07.2013)

NORHED

NORHED programsider hos Norad

Oversikt over Low and Middle Income Countries (LMIC's)

Faktaark om programmet:

Generell info