Ansatte på Internasjonalt kontor

Internasjonalt kontor er en enhet i Utdanningsavdelingen. Vi jobber med internasjonalisering av utdanningstilbudet ved universitetet, og yter administrativ støtte til alle enheter innen internasjonal mobilitet, samarbeidsprogram og -avtaler, profilering og prosjekter. Kontoret holder til i 3. etg. Kitty Kiellands hus.

Ekspedisjon 10:00 - 14:00
Felles epost for innkommende studenter - helgradsopptak: admissions@uis.no
Felles epost for innkommende studenter - utveksling: exchange@uis.no
Felles epost for utreisende studenter: utveksling@uis.no

Kontorsjef
Bjarte Hoem
Kontorsjef. Ledelse av kontoret. Budsjett- og personalansvar.

Fakultetskoordinatorer
Gruppen for fakultetstjenester gir råd og koordinerer tjenester overfor fagmiljøene gjennom fakulteter, institutt og sentre innen prosjektutvikling og -administrasjon, ansattmobilitet og nettverksbygging, internasjonalisering av studieprogram, utdanningspolitikk og strategier. De har også en koordinerende rolle for flere tverrfakultetære program og nettverk ved UiS. Denne gruppen har sin kontorplass i fakultetsadminstrasjonen ved de respektive fakulteter.

Trym N. Holbek
Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora og Fakultet for utøvende kunstfag
Hagbard Lines hus, 2. etg.,

Celine Nygaard
Det samfunnsvitenskapelige fakultet, Handelshøgskolen UiS og Det helsevitskaplege fakultet
Kjølv Egelands hus, fakultetsadministrasjonen
Institusjonskoordinator for UArctic og Nordlys, Felles gradssamarbeid

Bente Dale
Kjølv Egelands hus, fakultetsadministrasjonen
Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet
Institusjonskoordinator for NORDTEK

Mobilitetsteamet

Gruppen for studentmobilitet yter veiledning, rekruttering og saksbehandling for inn- og utreisende studenter samt forvalter UiS sine institusjonelle bilaterale avtaler om studentmobilitet. Teamet har også ansvar for mottaksprogrammet for internasjonale studenter og profilering av UiS i utlandet.

• Felles epost for saker angående utreisende studenter - studentutveksling: utveksling@uis.no
  • Felles epost for saker angående innreisende studenter - helgradsopptak: admissions@uis.no
  • Felles epost for saker angående innreisende studenter - studentutveksling: exchange@uis.no

Magdalena Brekke