Gode søkertall for Handelshøgskolen ved UiS

Også i år viser tall fra Samordna og lokalt opptak at Handelshøgskolen ved UiS har noen av de mest ettertraktede studietilbudene ved UiS.

– Dette er meget gode tall for alle våre program, og det er gledelig at så mange søker seg til Handelshøgskolen ved UiS (HHUiS). Dette viser at HHUiS har et attraktivt studietilbud og at Stavanger er en ettertraktet studentby, sier dekan Bjarte Ravndal ved HHUiS.

Det femårige studietilbudet i master i økonomi og administrasjon har 6,7 søkerer per studieplass og det treårige bachelorstudiet i øknonomi og administrasjon var det nest mest søkte studiet på UiS totalt med nærmere 500 primærsøkere, en oppgang på over 20% fra ifjor.

Også bachelorstudiet i rettsvitenskap gjør det sterkt med nærmere 4 søkerer per studieplass.

For vårt toårige masterstudium i øknonomi og administrasjon (siviløkonom) er søkertallene meget gode med et gjennomsnitt på 5,8 primærsøkere per studieplass.

To av spesialiseringene på masterstudiet tilbys også internasjonalt. Her er det også meget gode søkertall, selv etter innføring av mer omfattende opptaksregler.

Sist oppdatert av Egil C. Svela (09.05.2018)