Husk å svare på medarbeiderundersøkelsen

Onsdag 8. mars går fristen ut for å svare på medarbeiderundersøkelsen 2017. Rektor Marit Boyesen oppfordrer alle til å benytte anledningen til å fortelle hvordan de opplever arbeidsmiljøet.

For UiS er det viktig å vite hvordan du trives på jobben. Forskning viser nemlig en sterk sammenheng mellom hvordan ansatte opplever arbeidsmiljøet og hvordan organisasjonen presterer.

Du er sikret anonymitet i undersøkelsen og svaret ditt behandles konfidensielt.

Svarprosent

Per 7. mars er svarprosenten for UiS samlet, 69 prosent. I 2015 hadde UiS en samlet, total svarprosent på 77.

– Selv om dette var et veldig bra resultat i universitets- og høgskolesektoren, håper vi på enda høyere oppslutning på 2017-undersøkelsen. Høy svarprosent sikrer mer representative resultater, og resultatene skal brukes både i lokale og organisatoriske tiltak for å fremme og videreutvikle arbeidsmiljøet ved UiS, sier rektor.

Resultater

De første resultatene fra undersøkelsen vil bli presentert på et allmøte i uke 12. Samme uke får lederne tilgang til resultatene for sine enheter.

I ukene deretter vil de enkelte lederne presentere resultatene ved sine enheter gjennom såkalte tilbakemeldingsmøter.

Tekst: Elin Nyberg

Sist oppdatert av Elin Nyberg (07.03.2017)

Portrett Marit Boyesen
Rektor Marit Boyesen understreker viktigheten av å delta i undersøkelsen.
Om medarbeider-undersøkelsen 2017

Endelig svarprosent: 83 %