Referat fra møte i lokalt hovedavtaleutvalg 30.04.08

Til stede:

Fra tjenestemannsorganisasjonene:
Astrid Engelsgjerd Parat
Gaute Auestad Utdanningsforbundet (UF)

Fra arbeidsgiver:
Tor Hauken dekan
Odd Folke Topland fakultetsdirektør
Olav Kylland referent

Sak 19/08 Godkjenning av møteinnkalling og sakliste
Ingen merknader.

Sak 20/08 Godkjenning av referat fra møte den 27.03.2008
Ingen merknader.

Sak 21/08 Utlysing av kontorsjefstillinger ved IKS og IAS
Fakultetsdirektøren orienterte. I tillegg til de arbeidsoppgavene som står oppført vil også HMS og informasjonsarbeid bli lagt inn i stillingsbeskrivelsen.
UF stilte spørsmål ved om man heller bør lyse ut midlertidige stillinger inntil man har sikkerhet for finansiering etter 2008.
Fakultetsdirektøren viste til at man må forutsette at midlene legges inn i budsjettrammen.

Vedtak:
Lokalt hovedavtaleutvalg tilrår at det lyses ut stillinger som kontorsjef ved IKS og IAS.

Sak 22/04 Utlysing av stilling som seniorrådgiver (Utdanningsregion Rogaland)
Dekan orienterte om saken.

Vedtak:
Lokalt hovedavtaleutvalg støtter forslaget om å opprette ny stilling som seniorrådgiver knyttet til Utdanningsregion Rogaland.

Sak 23/08 Oppretting av stilling som professor II i historie
Dekan og fakultetsdirektør orienterte om saken. Organisasjonene hadde ingen innvendinger.

Vedtak:
Lokalt hovedavtaleutvalg tilrår at det opprettes stilling som professor II i historie. Stillingen utgjør 1/5 av full stilling og opprettes for perioden 01.08.08 – 31.12.12.

Sak 24/08 Orientering om:
- Prosjekt for økonomisk handlingsrom ved fakultetet

- Tildeling av strategiske midler

UF påpekte at det er viktig med forutsigbarhet. Det bør ikke være slik at fakulteter som ikke holder budsjettrammen blir belønnet. Ellers ingen merknader.

Sak 25/08 Ombygging avmøterom/pauserom Hulda Garborgs hus
Fakultetsdirektøren orienterte. UF påpekte at dette tiltaket burde vært iverksatt for lenge siden. Ellers ingen merknader.

Sak 26/08 Oppretting av stilling som førsteamanuensis i idrett
Fakultetsdirektør orientert om behov for å opprette ny stilling som førsteamanuensis i idrett ved IAS. Utlysingstekst ble fremlagt.
Organisasjonene hadde ingen merknader til dette.

Sist oppdatert av Hildegard Nortvedt (02.06.2014)