• Bilde: Sola Strand Hotel. Ansatte ved Fakultet for utøvende kunstfag, UiS, møttes på Sola Strand Hotel for å feire overgang til fakultet.

Ansattseminar og feiring av fakultet

(12.06.2018) Ansatte ved Fakultet for utøvende kunstfag møttes på Sola Strand Hotel mandag 11. juni for å ha ansattseminar og feire overgang fra institutt til fakultet.

• Inge Særheim på scenen.

Bli med på Forsker standup 2018

(16.05.2018) Er du forsker og har lyst til å fortelle i 15 minutter om forskningen din til et interessert publikum på Kåkå? Du trenger ikke være morsom, men kjekt om du klarer å begeistre.

• Nokuts logo

NOKUTs frokostseminar om Studiebarometeret starter med frokost kl. 07.30

(23.04.2018) Kom på frokostseminar med NOKUT! Gratis frokost til påmeldte.

• Vinnerne av kammermusikk-konkurransen 2018

Vinnerne av Kammermusikk-konkurranse av 2018 ved Fakultet for utøvende kunstfag

(20.04.2018) Vi gratulerer vinnerne av årets kammermusikk-konkurranse 18. april, og takker alle medvirkende ensembler for god innsats og fine bidrag

• Elise Ottesen Jensen hus.

Påminnelse: Hva? Hvorfor? Hvem? - Seminar om utdanningsledelse

(19.04.2018) Påminnelse om seminar om utdanningsledelse ved UiS tirsdag 24. april. Her vil du blant annet få innføring i studieprogramledelse og utdanningsledelse, og få vite mer om hva universitetslærerarbeidet dreier seg om.

• Illustrasjonsbilde.

Påminnelse: Åpent seminar om digital vurdering og adaptiv læring

(17.04.2018) Vi minner om det åpne seminar for både vitenskapelige ansatte og administrative ansatte om digital vurdering og adaptiv læring. Arrangementet går av stabelen torsdag 26. april mellom klokka 09.00-13.00 i auditorium AR V-101, Arne Rettedals hus.

• USCB Dance Company

Amerikansk dans på norsk scene

(16.04.2018) Fakultet for utøvende kunstfag presenterer UCSB Dance Company Lørdag 21. april kl.19:30 og søndag 22. april kl.18:00 i Bjergsted Black Box USCB Dance Company, som består av 15 dansere fra University of California, Santa Barbara, er i residens ved Fakultet for utøvende kunstfag 21. – 22. april. Programmet og er en presentasjon av mangfoldet i den amerikanske dansetradisjonen og består av 6 ulike koreografier innenfor moderne dans og samtidsdans. Forestilling varer ca. 90 minutter. Gratis entré.

• #MeToo

#metoo-dag ved UK

(15.04.2018) Fakultet for utøvende kunstfag inviterer studenter, ansatte og gjester til temadag om #metoo.