Arbeidsgruppe for samling av samfunnssikkerhet og risikostyring

Med bakgrunn i UiS- sak 44/17, hvor UiS-styret vedtok å samle samfunnssikkerhet og risikostyring ved TN, er det nedsatt en arbeidsgruppe som skal utarbeide forslag til ledelse, faglig fokus, prioritering og instituttnavn i det samlede instituttet. Gruppen er godt i gang og skal levere sitt forslag 1.oktober.

Forslaget kommer til ledergruppen 12.septmber, verneombud 15.september, lokalt hovedavtaleutvalg 19.september og fakultetsstyremøte 10.oktober. Instituttnavn skal til UiS-styret, enten 5.oktober eller 24.november.

Innplassering og bemanningsplan - samfunnssikkerhet ved IØRP skal til ledergruppen 12.september og HATN 19.september.

Notat fra universitetsdirektøren angående ansvar for studietilbud, studieplasser på master og stipendiatstillinger

Sist oppdatert av Karoline Reilstad (07.09.2017)