• Allmøte på Sola Strandhotell

(18.12.2017) I forkant av den årlige julelunsjen var alle ansatte ved TN inviterte til allmøte på Sola Strandhotell. Her ble det blant annet informert om bakgrunnen for TNs strategi, campusutvikling og forskningsutvalget ved TN.

• Gruppearbeid i forbindelse med workshop lab-organisering

Laboratorie-workshop

(08.12.2017) Torsdag 7. desember var alle lab-ansatte ved TN invitert til workshop for å diskutere hvordan laboratoriene skal organiseres i fremtiden.

• Laboratorie-workshop 7. desember

(01.12.2017) 7. desember arrangeres det obligatorisk workshop for alle lab-ansatte i forbindelse med laboratorieorganiseringen ved TN.

• Representerer nye institutt

(16.11.2017) Wiktor Waldemar Weibull og Rune Time representerer nye institutt etter deling av Institutt for petroleumsteknologi.

• Illustrasjonsbilde fra lab.

Arbeidsgruppe for bedre lab

(03.11.2017) Som en del av OU-prosessen, er det nedsatt en arbeidsgruppe for laboratorievirksomhet og teknisk støtte ved TN.

• OU-saker i HATN 19.september

(13.09.2017) Neste møte i lokalt hovedavtaleutvalg har to saker relatert til OU-prosessen på sakskartet.

• Vegg Arne Rettedals hus

Fakultetsdirektører ved omorganisering

(08.09.2017) Som følge av styrets vedtak om omorganisering og etablering av tre nye fakultet er det nå foretatt innplassering av ledere i stilling som fakultetsdirektør.

• Arbeidsgruppe for samling av samfunnssikkerhet og risikostyring

(31.08.2017)

• OU-saker i HATN 29.august

(30.08.2017) Ingress og personalfordeling etter deling av IMN, og begrunnelse for deling av IPT var to av sakene i HATN 29.august.

• Bjørn H. Auestad

Representerer nytt institutt

(30.08.2017) Bjørn H. Auestad representerer Institutt for matematikk og fysikk (nytt institutt fra 1.1.18) i ledermøtene fra og med august.

« Forrige     1 | 2     Neste »
Viser fra 1 til 10 av totalt 11 artikler