• Tor Kristian Gyland i Green Mountain og professor Chunming Rong gir hverandre hånden på en god avtale.

Green Mountain og UiS inngår avtale om datasenter

(12.03.2018) Centre for IP-based Service Innovation (CIPSI) og Green Mountain skal samarbeide for å sikre digitale data, fremme det lokale innovasjonsmiljøet og bygge datasenter-kompetanse i regionen.

• Gjennomgår rutiner etter øyeskade

(12.03.2018) Alt arbeid som involverer laser ved Institutt for energi- og petroleumsteknologi stoppes inntil videre, etter at en ansatt har fått en øyeskade.

• Kari Einarsen og Marte Cecilie Wilhelmsen Solheim

– Forskar Grand Prix var ei unik oppleving!

(08.03.2018) – Forskar Grand Prix var ei oppleving utanom det vanlege, seier to som har delteke på formidlingskonkurransen i forsking som kvart år blir arrangert under Forskingsdagane i september. No kan ph.d.-kandidatar i Stavanger søke om å få delta i 2018.

• Kontaktpersoner bidrags- og oppdragsfinansiert aktivitet (BOA)

(08.03.2018) Oversikt over AØV-ressurser innenfor bidrags- og oppdragsfinansiert aktivitet (BOA), dedikert til fakultetet og fakultetets institutter.

• Marina Alexeeva

Disputas om reparasjon av DNA-skader

(05.03.2018) Marina Alexeeva har disputert ved Universitetet i Stavanger med en avhandling om DNA-skader.

• Dr Peter Sheard

SIGN UP! Grant proposal workshop

(02.03.2018) Writing excellent grant proposals is very important if you want to become a successful scientist. The Research and innovation department at UIS have therefore invited Dr. Peter Sheard to give a 2-days grant proposal workshop 15th and 16th of March. Registration is now open, and we especially encourage everyone who plans to apply for FRIPRO in 2018 or 2019 to attend this workshop.

• Vindmøller i solnedgang.

Lanserer forelesningsserie om energi og bærekraft

(02.03.2018) Førstkommende mandag inviterer linjeforeningen for masterprogrammet Energy, Environment and Society og forskernettverket for miljøvennlig energi ved UiS til den første av en rekke åpne forelesninger om energi og bærekraft.

• Kjølv Egelands hus

Rapport for arealstrategi Kjølv Egelands hus

(23.02.2018) På oppdrag fra UiS har Statsbygg bistått med å utarbeide en plan for arealbruk/arealstrategi for fremtidig bruk av Kjølv Egelands hus. Rapporten for mulighetsstudien er nå klar.

• UiS logo

Studieprogramlederne ved TN er på plass

(20.02.2018) Studieprogramlederen har ansvar for løpende koordinering, kvalitetssikring og –utvikling av studiet. Det formelle ansvaret for hvert studium vil fortsatt ligge hos instituttleder, men de daglige oppgavene ivaretas av studieprogramleder.

• Tidligere masterstudent Andreas Hove vant pris for beste masteroppgave

Hedret for masteroppgave som kan redde liv

(19.02.2018) Andreas Hove ved Universitetet i Stavanger har vunnet NFAs (nå NFEA) pris for beste masteroppgave 2017, med oppgaven: «Kvalifisering av smartklokke til bruk i HLR».

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 31 til 40 av totalt 50 artikler