• 3D Printing sample, UIS

Register for a 1-day course: AM - Now or Never

(20.04.2018) The Additive Manufacturing/3D Printing HUB of CIAM will organize a one day course on the 05th of June at Forum Jæren "Hoghuset", 18th floor.

• Elise Ottesen Jensen hus.

Påminnelse: Hva? Hvorfor? Hvem? - Seminar om utdanningsledelse

(19.04.2018) Påminnelse om seminar om utdanningsledelse ved UiS tirsdag 24. april. Her vil du blant annet få innføring i studieprogramledelse og utdanningsledelse, og få vite mer om hva universitetslærerarbeidet dreier seg om.

• Student Kenny Kaluiji ved en vindmølle

Fordyper seg i vind

(19.04.2018) Studenter og ansatte dro til Egersund vindpark for å studere vindenergi på nært hold. Studentene er samstemte: Felttur er gøy og lærerikt.

• Monica G. Mitchell på Folken-scenen i 2016.

Vil du delta på Forsker Grand Prix?

(18.04.2018) Er du ph.d.-kandidat og har lyst til å bli en god formidler? Da er Forsker Grand Prix kanskje noe for deg!

• AVLYST: SAF inviterer: foredrag om Copernicus - astronom, medisiner og menneske.

(18.04.2018) 18. april inviterer Stavanger Astronomiske Forening til foredrag om Copernicus på Byhaugskafeen. Foredraget holdes av Gunnar Arneson, som har oversatt Jeremi Wasiutyńskis store biografi om Nicolaus Copernicus til norsk.

• Illustrasjonsbilde.

Påminnelse: Åpent seminar om digital vurdering og adaptiv læring

(17.04.2018) Vi minner om det åpne seminar for både vitenskapelige ansatte og administrative ansatte om digital vurdering og adaptiv læring. Arrangementet går av stabelen torsdag 26. april mellom klokka 09.00-13.00 i auditorium AR V-101, Arne Rettedals hus.

• Frise med forskning

Best av teknologifakultetene

(17.04.2018) Ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet forskes det som aldri før. Ingen teknologifakultet i landet publiserte mer per vitenskapelig ansatt i 2017.

• Chandima Ratnayake

Publiserte mest ved UiS i 2017

(16.04.2018) R.M. Chandima Ratnayake produserte flest forskningspoeng blant UiS-forskerne i 2017. På andreplass kommer Terje Aven.

• 2018 laget fra UiS: Juan Manuel Cadena Zetina, Kenneth Løland, Jakub Frankiewicz (leder), Attila Nagy og Subhankar Choudhury.

UiS-petroleumstudenter er europeiske mestere

(16.04.2018) Det ble en skikkelig finale-thriller da laget fra UiS tok seieren i den europeiske Petrobowl-konkurransen forrige uke.

• Illustrasjonsbilde fra campus.

UiS øker mest på forskning

(13.04.2018) Universitetet i Stavanger hadde i fjor 26,8 prosent flere forskningspoeng enn året før. Det er den største prosentvise økningen blant alle universitetene i landet.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 31 til 40 av totalt 50 artikler