• Danner forskningsutvalg ved TN

(06.12.2017) I fakultetsstyremøtet 5. desember ble det klart at det skal opprettes et forskningsutvalg ved det teknisk-naturvitenskapelige fakultet. Hensikten er å øke engasjementet og å bygge mer robuste forskningsmiljø knyttet til satsingsområdene ved fakultetet.

• Christmas at  Museum of Archaeology

Familiy Sunday at Museum of Archaeology

(05.12.2017) Museum of Archaeology invites all UiS employees and their families to a free family day on Sunday, December 10th. Join the tour "Yule before Jesus", make spice bags at the christmas workshop and eat "julegrøt" in our café.

• Jul på Arkeologisk museum

Familiesøndag på Arkeologisk museum

(05.12.2017) Arkeologisk museum inviterer alle UiS-ansatte med familier til en gratis familiedag søndag 10. desember. Bli med på omvisningen Jól før Jesus, lag krydderposer på jóleverksted og spis julegrøten hos oss.

• Bilde av deltakere fra debatten om bruk av Blockchain i EU-parlamentet, november 2017

Diskuterte Blockchain i EU-parlamentet

(04.12.2017) Professor Chunming Rong var onsdag 29. november invitert til frokostdebatt i EU-parlamentet for å diskutere hvordan blockchain-teknologi kan anvendes på nye arenaer.

• Portrettfoto av ph.d. Kirsten Redmond Kristiansen

Disputas om miljøovervåking av sjøen

(01.12.2017) Kirsten Jayne Redmond Kristiansen (32) har avlagt doktorgrad ved Universitetet i Stavanger. Hennes avhandling anbefaler nye metoder for å oppdage forurensing i sanntid.

• Ny Forskrift om studier og eksamen

(01.12.2017) Fredag 1. desember 2017 trer ny Forskrift om studier og eksamen ved Universitetet i Stavanger i kraft.

• Studentar og forskarar.

Arktisk samarbeid

(30.11.2017) Russisk-norsk samarbeid skal førebu framtidas ingeniørar på å løyse utfordringar relatert til oljeutvinning i bitande kulde.

• Rektor Marit Boyesen holder tale for forsamling

Feiret gründersatsing og innovasjonsforskning

(30.11.2017) Nylig feiret innovasjonsmiljøet på Ullandhaug seg selv med åpning av inkubatorer og markering av 10 år med innovasjonsforskning.

• Hanne Hagland.

Hagland leiar for helseteknologinettverk

(28.11.2017) Hanne Røland Hagland skal leie det nyetablerte Nettverket for helse/helseteknologi ved UiS.

• Studenter og foreleser i klasserom på Måltidets hus

Bli studieprogramleder!

(28.11.2017) Vi søker deg som brenner for læring, studiekvalitet og studenter. TN skal rekruttere studieprogramledere til instituttene, og søker vitenskapelige ansatte som vil være med på å løfte studieprogrammene til nye høyder.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 31 til 40 av totalt 50 artikler