• Illustrasjon av flytende vindmøller fra Lyse.

– Endelig hjemmemarked for flytende vind i Norge

(19.12.2017) Stortinget vedtok nylig at det skal bygges ut anlegg for flytende havvindkraft i Norge. Forskermiljøet for flytende vind ved UiS jubler.

• Studenter samarbeider ved bord.

Meld deg på utdanningsseminar

(18.12.2017) Seminaret "Mot fremragende fagmiljø innen MNT-utdanning på TN" arrangeres 10.januar. I 2018 lyses nye 1 million kroner ut til utdanningsprosjekt ved TN. Meld deg på før 19.desember!

• Allmøte på Sola Strandhotell

(18.12.2017) I forkant av den årlige julelunsjen var alle ansatte ved TN inviterte til allmøte på Sola Strandhotell. Her ble det blant annet informert om bakgrunnen for TNs strategi, campusutvikling og forskningsutvalget ved TN.

• Iselin Nybø. Olaug Bollestad, Bent Høie og Solveig Horne

Ny helsekommisjon til Stavanger

(18.12.2017) Den nye kommisjonen som skal undersøke alvorlige hendelser i helse- og omsorgstjenesten, skal ligge i Stavanger. Det kunngjorde helse- og omsorgsminister Bent Høie på UiS 18. desember.

• Grønn campingvogn med stjerner av lys.

Samler meninger om Hillevåg

(12.12.2017) Denne uken er forskere fra IRIS og UiS på Hillevåg torg for å høre hva folk mener om bydelen.

• Øystein Lund Bø, Siri M. Kalvig og Helleik L. Syse.

Millioner til grønne bygg og sikrere tunneler

(11.12.2017) En satsing på smarte og nye løsninger for grønne bygg og bydeler igangsettes etter at Forskningsrådet ga 10 millioner til prosjektet Smart Energy Hub.

• Studenter i auditorium.

Terrorbekjempelse på universitetene

(08.12.2017) Kunnskapssektoren må tenke nøye gjennom sin rolle i radikaliseringsforebyggingen og ikke innføre tiltak som kan gå mot de verdiene som disse institusjonene står for, mener to UiS-forskere.

• app for HLR

Lanserte livreddende app i USA

(08.12.2017) Forskere ved UiS og Laerdal Medical har nå lansert appen TCPR Link, som skal brukes ved hjerte- og lungeredning.

• Gruppearbeid i forbindelse med workshop lab-organisering

Laboratorie-workshop

(08.12.2017) Torsdag 7. desember var alle lab-ansatte ved TN invitert til workshop for å diskutere hvordan laboratoriene skal organiseres i fremtiden.

• UiS logo

To ledige stillinger som instituttleder

(06.12.2017) Institutt for energiressurser og Institutt for energi- og petroleumsteknologi har ledige stillinger som instituttleder. Frist for å søke på stillingene er 3. januar 2018.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 21 til 30 av totalt 50 artikler