• Student Benedicte Hide

Hvorfor blir fisken skadet av oljesøl?

(23.03.2018) En gruppe kjemistudenter ved Universitetet i Stavanger jobber med å finne ut hvilke stoffer fra oljesøl som er mest giftige for fiskene i havet.

• Professor Harald Nils Røstvik

UiS-professor gjenreiser Wittgensteins kunstnerbolig

(23.03.2018) På en fjellhylle 30 meter over Eidsvannet bygget filosof Ludwig Wittgenstein sin kunstnerbolig. Professor Harald N. Røstvik inviterer studenter til å bli med å gjenreise det lille trehuset.

• Fra venstre: Masterstudentene Nicolas Asselan de Willencourt, Benedicte Bleivik, Laura Vaiciulyte, Yanis Saadallah og Sofie Arntzen Knutdatter. Bak står professor Alejandro Escalona.

Andreplass til UiS-studenter

(23.03.2018) Av 21 universiteter i Europa kom petroleumsgeologistudentene fra UiS på andreplass i prestisjefylt studentkonkurranse om å finne de beste leteområdene.

• salat i petriskål

90 MNOK for research on agriculture and the food industry. Mandatory outline deadline May 2nd 2018

(22.03.2018) The Research council of Norway (RCN) is calling for research proposals that aim to develop new knowledge for the agricultural and food sector and generate benefits for users in the short and long term. A mandatory outline must be submitted to the call MATFONDAVTALE by May 2nd to be permitted to apply for this grant by September 12th 2018.

• illustrasjonsfoto

Velkommen til skriveseminar for vitenskapelig ansatte

(20.03.2018) Dette er et seminar for deg som ønsker å jobbe intensivt med egen tekst. Seminaret passer for deg som ikke finner tid til skriving i hverdagen, og som vil være med på et strukturert seminar med hovedmål å produsere egen tekst. Seminaret er for vitenskapelige ansatte ved TN og HV.

• Reza Askarinezhad

Doktorgrad om produsert vann

(19.03.2018) Reza Askarinezhad (33) har disputert for doktorgraden i petroleumsteknologi. Hans avhandling dreier seg om forvaltning av produsert vann.

• mikroskoplinse

In need of funding for research infrastructure? Important deadline May 15th

(16.03.2018) Funding for research infrastructure is now available through the INFRASTRUKTUR call from The Research Council of Norway (RCN). RCN will fund infrastructure from 2 – 200 mnok for infrastructure of national character that will give Norwegian research communities access to relevant, up-to-date infrastructure that supports high-quality research and innovation. A mandatory outline must be submitted by 15th of May 2018.

• Studentene Siri Mykland og Stian Berntsen i nye oppholdsrom.

– En start for bedre læring

(16.03.2018) Ballonger, snorklipping og kake. Det manglet ikke på stas da Institutt for data- og elektroteknologi, sammen med linjeforeningene LED og ISI, inviterte til åpning av nye oppholdsrom for studenter 16. mars.

• P&P

Pumps & Pipes Open Innovation Challenge Workshop

(16.03.2018) NorwayHealth Tech together with, Smart Care Cluster and Norway Pumps & Pipes invites you to an open Innovation workshop facilitated by Statoil Technology Innovation.

• Ruth Pincinato

Disputas om sjømat-markeder

(15.03.2018) Ruth Beatriz Mezzalira Pincinato (34) har disputert med en avhandling om sjømat-markeder.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 21 til 30 av totalt 50 artikler