• Grønn campingvogn med stjerner av lys.

Samler meninger om Hillevåg

(12.12.2017) Denne uken er forskere fra IRIS og UiS på Hillevåg torg for å høre hva folk mener om bydelen.

• Øystein Lund Bø, Siri M. Kalvig og Helleik L. Syse.

Millioner til grønne bygg og sikrere tunneler

(11.12.2017) En satsing på smarte og nye løsninger for grønne bygg og bydeler igangsettes etter at Forskningsrådet ga 10 millioner til prosjektet Smart Energy Hub. Fylkeskommunen, næringslivet og UiS følger opp med ytterligere midler.

• Studenter i auditorium.

Terrorbekjempelse på universitetene

(08.12.2017) Kunnskapssektoren må tenke nøye gjennom sin rolle i radikaliseringsforebyggingen og ikke innføre tiltak som kan gå mot de verdiene som disse institusjonene står for, mener to UiS-forskere.

• app for HLR

Lanserte livreddende app i USA

(08.12.2017) Forskere ved UiS og Laerdal Medical har nå lansert appen TCPR Link, som skal brukes ved hjerte- og lungeredning.

• Gruppearbeid i forbindelse med workshop lab-organisering

Laboratorie-workshop

(08.12.2017) Torsdag 7. desember var alle lab-ansatte ved TN invitert til workshop for å diskutere hvordan laboratoriene skal organiseres i fremtiden.

• UiS logo

To ledige stillinger som instituttleder

(06.12.2017) Institutt for energiressurser og Institutt for energi- og petroleumsteknologi har ledige stillinger som instituttleder. Frist for å søke på stillingene er 3. januar 2018.

• Danner forskningsutvalg ved TN

(06.12.2017) I fakultetsstyremøtet 5. desember ble det klart at det skal opprettes et forskningsutvalg ved det teknisk-naturvitenskapelige fakultet. Hensikten er å øke engasjementet og å bygge mer robuste forskningsmiljø knyttet til satsingsområdene ved fakultetet.

• Christmas at  Museum of Archaeology

Familiy Sunday at Museum of Archaeology

(05.12.2017) Museum of Archaeology invites all UiS employees and their families to a free family day on Sunday, December 10th. Join the tour "Yule before Jesus", make spice bags at the christmas workshop and eat "julegrøt" in our café.

• Jul på Arkeologisk museum

Familiesøndag på Arkeologisk museum

(05.12.2017) Arkeologisk museum inviterer alle UiS-ansatte med familier til en gratis familiedag søndag 10. desember. Bli med på omvisningen Jól før Jesus, lag krydderposer på jóleverksted og spis julegrøten hos oss.

• Bilde av deltakere fra debatten om bruk av Blockchain i EU-parlamentet, november 2017

Diskuterte Blockchain i EU-parlamentet

(04.12.2017) Professor Chunming Rong var onsdag 29. november invitert til frokostdebatt i EU-parlamentet for å diskutere hvordan blockchain-teknologi kan anvendes på nye arenaer.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 1 til 10 av totalt 50 artikler