• Byplanleggingsstudentene Eileen Selland og Eivind Knutsen

Hvordan skal vi forme fremtidens byer?

(15.06.2018) Masterstudentene i byplanlegging presenterte fredag 15. juni sine oppgaver. De tar alle for seg høyaktuelle tema, slik som autonome kjøretøy, nær-nullenergibygg og bruk av grøntområder.

• Illustrasjonsfoto av ingeniør og lege - Pumps & Pipes

Bli med på Pumps & Pipes Norway

(15.06.2018) Denne nye konferansen er en innovasjonsplattform hvor fagfolk fra industrien og helsesektoren kan dele kunnskap, utfordringer og metoder for å skape innovasjon og nye forretningsmuligheter.

• Foto av Laura Borromeo på feltoppdrag

Doktoravhandling om Raman-spektroskopi i oljeutvinning

(07.06.2018) Den 6. juni forsvarte Laura Borromeo sin doktorgrad ved UiS. Hennes avhandling vurderer om Raman-spektroskopi kan brukes til forbedret oljeutvinning.

• Professor Dan Sui

– Jeg elsker forskning

(07.06.2018) Dan Sui har blitt tildelt opprykk til professor i bore- og brønnteknikk. Det som motiverer henne er å lære av andre og å dele av sin egen kunnskap.

• Bernt Sigve Aadnøy - Foto: Andrea Rocha

SPE Oil Professional Award 2018 til professor Bernt Sigve Aadnøy

(05.06.2018) Bakgrunnen for utnevnelsen SPE Oil Professional for 2018 er Aadnøys utrettelige bidrag gjennom mer enn 40 år til både petroleumsutdanningen og tekniske bidrag til næringen. Han har bidratt sterkt til å bygge opp Norges internasjonale rykte innenfor olje og gass.

• Pumps and pipes - engineer and doctor back-to-back

Pumps & Pipes Norway 2018

(04.06.2018) IGNITING TECHNOLOGY TRANSFERS: This new conference is a business innovation platform where professionals from the industry and the medical sector can share knowledge, challenges and methods as a driver for innovation and value creation.

• Styremedlemmer ved UiS rundt styrebordet.

Styremøte ved UiS 7. juni 2108

(01.06.2018) Det blir styremøte ved UiS torsdag 7. juni 2018. På dagsordenen står mellom anna økonomiske prognosar fram til 2021, budsjettforslag og organisasjon og leiing under tilsett rektor.

• Bilde av Terje Frøiland og Muk Chen Ong

Satser på havforskning

(01.06.2018) UiS etablerer forskningsgruppa OTICS, en tverrfaglig satsing på havforskning.

• nfr logo

FUNDING! 1.2 billion NOK available for innovation projects

(29.05.2018) Are you a researcher with an innovation project involving industry partners and / or public sector? Then your project can be eligible for innovation funding from The Research Council of Norway (RCN). This fall, more than 1 billion NOK is earmarked innovative industry projects, while 125 million NOK is earmarked innovative public sector projects.

• logo

WCEAM 2018 24-26 september - registrering åpnet

(29.05.2018) Registrering for konferansen WCEAM 2018 er nå åpen. UiS som partner får billetter til tilbudspris.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 1 til 10 av totalt 50 artikler