SV-fakultetets strikkeprosjekt, et bidrag til flyktninger i Hellas

SV-fakultetets siste strikke- og hekleprosjekt resulterte i mange nye sett, som organisasjonen Amandia sender til Hellas.

Stort engasjement våren 2015 også
Ansatte ved SV-fakultetsadministrasjonen, NHS og IMKS, en mor, en venninne og mye restegarn ble til samme 11 sett (kuvøser), 22 luer, 7 tepper og 4 par sokker. Mottager er organisasjonen Amandia, som gir dette videre til trengende i Hellas. Resultatet er omtalt på deres Facebooksider.

Amandia
Amandia har stadig behov for flere som kan strikke/hekle - og i prinsipp "alt i alle størrelser" da mennesker i alle aldre hjelpes gjennom deres prosjekter. På Facebook har organisasjonen en strikkegruppe for de de som ønsker å lage noe til Amadia International: Handicrafts Made With Love!

Kanskje du trenger noe å henge fingrene fremover? Vi setter i gang en ny runde i løpet av høsten. Her finner du flere oppskrifter

Resultatene fra den første strikkerunden våren 2014 kan du lese om her

Sist oppdatert av Marianne Gjerlaugsen (11.09.2015)

Kuvøser til Amandia