Foreleser om oljen og norsk økonomi

Sentralbanksjef Øystein Olsen holder en gjesteforelesning ved Universitetet i Stavanger fredag 8. mai.

Tema for forelesningen er oljen og norsk økonomi. Sentralbanksjefen vil diskutere utsikter og utfordringer for norsk økonomi og pengepolitikk på bakgrunn av svingninger i oljepris og offshoreaktivitet.

Benytt anledningen til å bli oppdatert av en sentral premissleverandør for utviklingen i norsk økonomi og næringsliv. Foredraget er åpent for alle.

Det er Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger som arrangerer sentralbanksjefens gjesteforelesing.

Dato: Fredag 8. mai
Tidspunkt: 11.00-12.00
Sted: Arne Rettedals hus, auditorium Ø-110,
Universitetet i Stavanger

Sist oppdatert av Benedicte Pentz (04.05.2015)

Sentralbanksjef Øystein Olsen
Utsikter og utfordringer for norsk økonomi og pengepolitikk er tema for sentralbanksjefens gjesteforelesning ved UiS.
AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER

Tlf.nr. er (518) 34567