Kunnskapsdepartementets høringskonferanse

Det er mulig å følge høringskonferansen om finansiering av universiteter og høgskoler i dag via nett-tv fra klokken 10.

Departementet oppnevnte 8. april 2014 en ekspertgruppe for å gjennomgå finansieringen av universiteter og høgskoler. Ekspertgruppen har vurdert innretningen på dagens finansiering og kommet med anbefalinger om hvordan universiteter og høyskoler bør finansieres i framtiden.

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og statssekretær Bjørn Haugstad deltar på høringskonferansen.

Følg konferansen via nett-tv på Regjeringen.no

Sist oppdatert av Karen Anne Okstad (02.02.2015)

AD-HOC TELEFON FOR AV-HENVENDELSER

Tlf.nr. er (518) 34567